Petak, 24. svibnja 2024.

BicKo dostupan i preko web aplikacije Go2Bike

Svi registrirani korisnici od ove sezone mogu iznajmljivati bicikle i putem pametnog telefona – skeniranjem QR kodova s košarice bicikla

- Oglas -

BicKo sustav prvi je javni servis za prijevoz biciklima u Koprivnici koji se može koristiti svakodnevno i besplatno kroz 7 dana u tjednu u periodu od 6 do 22 sata.

Podaci o slobodnim biciklima, odnosno postoljima dostupni su korisnicima na svakom pilonu, ali i preko web aplikacije Go2bike.hr.

– Svi registrirani korisnici od ove sezone mogu iznajmljivati bicikle i putem pametnog telefona – skeniranjem QR kodova s košarice bicikla. Korisnik pristupa punktu s biciklima i nakon prijave u sustav preuzima željeni bicikl te kreće na vožnju. Po isteku vremena najma, bicikl vraća na punkt operatera, a sustav sam očitava parametre o korištenju – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

- Oglas -

Uvjet za korištenje sustava je registracija korisnika. Nakon registracije na web aplikaciji Go2bike.hr potrebno je na info pultu Komunalaca, Mosna ulica 15, 48000 Koprivnica sklopiti ugovor o posudbi. Po sklapanju ugovora s operatorom korisniku se omogućuje najam putem osobnog korisničkog računa, korištenjem pametnog telefona ili starim načinom, pomoću RFID kartice.

Imati Go2bike danas znači udovoljiti potrebi čovjeka 21. stoljeća. Gradovi i destinacije koji ga implementiraju nedvojbeno donose pozitivan, “zeleni” predznak okruženju te slove kao inovativni.

Sustav go2bike pridonosi kreiranju moderne slike odredišta, njegovom turističkom brendiranju i promiče kulturu “bicikliranja”, toliko potrebnu u sveopćoj eri nekretanja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti