Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

BRAVOOO ZA HRVAČE PODRAVKE Filip Verčević novi prvak Hrvatske, Valent Delimar i Alen Nogić brončani

U ukupnom poretku ekipa Podravka se s tri natjecatelja i u konkurenciji 67 hrvača ekipno plasirala na odlično peto mjesto

- Oglas -

Nove sjajne vijesti stižu iz koprivničkog hrvačkog kluba.

Naime, na danas održanom Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom u uzrastu mlađih seniora – U23 tročlana ekipa Podravke pod vodstvom trenera Ivana Lončarića u Zagrebu, u dvorani SŠD “Peščenica”, postigla je odličan uspjeh te se u Koprivnicu vratila s tri odličja, i to jednim zlatom i dvije bronce.

Novi naslov prvaka Hrvatske, sada već 12., Filip Verčević ovaj puta osvojio je u kategoriji do 67 kilograma. Do najvišeg postolja došao je kroz tri glatke pobjede.

- Oglas -

Valent Delimar nastupio je u istoj težinskoj kategoriji te je s dvije pobjede i jednim porazom završio na postolju osvojivši brončanu medalju.

Brončanu medalju osvojio je i Alen Nogić nastupom u kategoriji do 72 kilograma. Početak natjecanja započeo je porazom, no kasnije je s dvije pobjede u repasažu uspio doći do postolja.

U ukupnom poretku ekipa Podravka se s tri natjecatelja i u konkurenciji 67 hrvača ekipno plasirala na odlično peto mjesto.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti