Srijeda, 17. travnja 2024.

ČETVRTA LIGA Danas počinje novo prvenstvo, Molvarci svima žele biti tvrd orah

Tehničar u obranu dvostruke krune kreće protiv Čazme u Cvetkovcu, a u nedjelju lokalni derbi u Imbriovcu igraju Borac i legradski Graničar

- Oglas -

Nogometaši Mladosti Molve ostvarili su prošle sezone plasman na treće mjesto Prve koprivničko-križevačke županijske lige, te su zadovoljili uvjete i napredovali u viši rang, u Četvrtu nogometnu ligu ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’.

U subotu u 17.30 na svom Krbuljinu Molvarci će ugostiti Suhopolje u utakmici 1. kola.

Na kraju prošle sezone Molvarce je zbog boljeg trenerskog angažmana napustio trener Mario Kos (1. HNL za juniore NK Mladost Ždralovi). Otišli su i igrači Ivan Šignjar i Damjan Kurtanjek (NK Podravac Virje), te Miroslav Šklebar (Drava NP), Ivan Kokša (NK Prekodravac) i Stefan Kiš.

- Oglas -

Novi trener seniorske ekipe je odabran Ante Jeličić, a novopridošli igrači su Marko Marinković (NK Mladost Ždralovi), Ivan Ante Radoš (NK Kalinovac), Marko Balažić, Dario Horvat, Ivan Mihoković (NK Bilogorac) te Marko Miklaušić (NK Graničar Đ).

U pripremnom dijelu sezone odrađeno je pet prijateljskih utakmica, NK Podravac Virje, NK Koprivnica (porazi), NK Lasta Gudovac, NK Trnski Nova Rača (pobjede) te NK Čazma (neriješeno).

– Nije bilo ozbiljnijih ozljeda, te smo zadovoljni pripremnim dijelom i ekipa nestrpljivo očekuje početak prvenstva. Ambicije ekipe su s obzirom da smo novi u ligi, biti tvrd orah svim protivnicima, pogotovo u Molvama, te ostvariti plasman u sredini tablice – rekao je tajnik kluba Josip Kolar.

Mladost se i dalje u omladinskom pogonu natječe s pet ekipa (U17, U15, U13, U11 i U9) koje vode treneri Zoran Marić, Patrik Jagar i Mihel Mihoković. Naglasak Škole nogometa je prvenstveno na razvoju djece kroz bavljenje sportom, što je i primarni cilj NK Mladost Molve.

– Ovim putem se zahvaljujemo svim našim članovima, navijačima i simpatizerima na podršci, a posebno sponzorima i Općini Molve na podršci u radu – poručio je Kolar.

- Oglas -

Tehničar u obranu dvostruke krune kreće protiv Čazme u Cvetkovcu.

– Mišljenja sam da moramo ići utakmicu po utakmicu, posebice zato što smo branitelji naslova, svaka ekipa će dodatno ‘gristi’ protiv nas i neće nam niti nimalo lako imati konstantnu ulogu favorita. Upravo iz tog razloga ciljano smo pojačali momčad koji je bez ikakve sumnje jako kvalitetna, sezona će biti duga, vjerojatno i s dosta rotacija (zbog kartona i izostanaka), ne treba zaboraviti da ćemo se boriti na tri fronta. O Čazmi znamo gotovo sve, već smo nekoliko puta igrali s njima i nemamo puno nepoznanica, ako od prve minute nametnemo svoju igru ne bi trebalo biti nikakvih problema, naravno bez ikakvog podcjenjivanja protivnika. Kada god igramo na Starom bregu idemo po pobjedu, posebice u prvom kolu jer je iznimno važno da u novu sezonu uđemo s tri boda – poručio je igrač i pomoćni trener Tehničara Kruno Lovrek.

Ferdinandovac u subotu dočekuje Garić, dok u nedjelju lokalni derbi u Imbriovcu igraju Borac i legradski Graničar. Kloštrani također u nedjelju gostuju kod Dinama u Predavcu.

Nogometaši Tehničara osvojili su Županijski kup // Foto: Ivan Brkić/Glas Podravine

ČETVRTA NL ‘BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA’, 1. KOLO (subota, 17.30): 

Ferdinandovac: Ferdinandovac – Garić
Molve: Mladost Molve – Suhopolje
Cvetkovec: Tehničar – Čazma
Pitomača: Pitomača – Bilogora 91
Slatina: Slatina – Voćin
Imbriovec: Borac – Graničar Legrad (nedjelja, 17.30)
Predavac: Dinamo Predavac – Mladost KP (nedjelja, 17.30)

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti