Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Babić nakon Lokomotive: Igrali smo fantastičnu obranu, uživat ćemo protiv Budućnosti

'Moram čestitati curama na ovoj fantastičnoj pobjedi jer nismo očekivale ovoliko razlike, ali igrale smo od prve minute jako i onako kako smo se dogovorili i nadam se da je i trener zadovoljan i da ćemo nastaviti u tom tonu', rekla je Ema Guskić

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete prikazale su veliku borbenost i dobar rukomet u prvoj utakmici 16. izdanja Memorijalnog turnira ‘Josip Samaržija – Bepo’.

– Prvo što moram naglasiti je da su za ovo zaslužne cure i moram njima čestitati. Ovo je njihova pobjeda njihov angažman i njihova disciplina. Iza njih je mjesec u kojem su naporno radile. Naravno radimo puno na defanzivnoj igri i cure su danas stvarno igrale fantastično obranu. Dobra kontrola igre, dobra kontrola intenziteta i dobra rješenja u napadu te puno igre s pivotmenom. To je sve ono što bi mi trebali usavršavati i igrati i dalje – rekao je Babić za službenu stranicu RK Podravke.

Željko Babić
Trener Željko Babić // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

U današnjem finalu od 20 sati suparnik koprivničkih rukometašica bit će podgorička Budućnost Bemax, koja je na penale nakon 21:21 svladala slovenski Krim Mercator.

– Naravno da ćemo se pripremiti, imamo snimljenu utakmicu i gledat ćemo je uskoro. Znamo da se moramo spremati za njihovu obranu 5-1 i na lijevog vanjskog koji ima jako dobru vanjsku fintu. Jedna jako dobra momčad, karakterna, ali u svakom slučaju sada smo napravili jedan dio posla, a sutra očekujem da ćemo ponovno imati dobru obranu i dobru kontrolu igre. Čekamo još da vidimo i što je s povredama i na koga za sutra možemo računati. U svakom slučaju jedno odlično iskustvo i vjerujem da ćemo sutra svi uživati igrajući protiv Budućnosti – najavio je Željko Babić.

Ema Guskić
Ema Guskić // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

Vidjelo se na Podravkašicama da su bile izuzetno motivirane protiv najvećeg rivala Lokomotive u poolufinalu u petak, koje je završilo s uvjerljivih 25:16.

– Jedan neopisiv osjećaj, sretna sam što sam ovdje i dio ovog tima. Moram čestitati curama na ovoj fantastičnoj pobjedi jer nismo očekivale ovoliko razlike, ali igrale smo od prve minute jako i onako kako smo se dogovorili i nadam se da je i trener zadovoljan i da ćemo nastaviti u tom tonu. Vjerujem da će i finale biti teška utakmica isto kao i s Lokomotivom, ali dat ćemo sve od sebe pa se nadamo i dobrom rezultatu – izjavila je Ema Guskić.

Bepov memorijal
Uzvanici na Bepovom memorijalu // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti