Petak, 25. lipnja 2021.

Četvrta liga: Pobjede Ferdinandovca i Tehnike Koprivnice na teškim gostovanjima

U nedjelju u 14.30 sati Tomislav je u Drnju domaćin Zdenki, Dinamo Graničaru iz Legrada, a Bilogorac Slatini. U ovom kolu slobodna je Mladost iz Kloštra Podravskog

Preporučujemo

U 11. kolu Četvrte nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u subotu Suhopolje je dočekalo vodeći Ferdinandovac (1:3, Karan s 11m, Fuček i Stankir), Pitomača Tehniku Koprivnicu (0:1, Filip Lovković 52′), Bilogora Daruvar (5:1), a Garić Čazmu (1:0).

IZVJEŠTAJ IZ PITOMAČE

Nakon prvog prvenstvenog poraza protiv Bilogore na domaćem terenu prošlog tjedna, koprivnička momčad danas je odigrala vrlo dobru utakmicu i ostvarila zasluženu pobjedu na gostovanju kod Pitomače.

U prvom poluvremenu stvorili su koprivnički dečki nekoliko dobrih prilika. Ernečić je išao sam na vratara, dvaput je zaprijetio Lovković, a nisu iskoristili ni ‘fliper’ u kaznenom prostoru domaćina.

U 52. minuti Filip Lovković je prošao po lijevoj strani, vratar Zdelar je istrčao, a “Lovac” je desnom nogom samo lagano prebacio loptu u mrežu.

Nakon toga Lovković i Kozjak pogodili su vratnicu, a u dramatičnih pet minuta sudačke nadoknade uspjeli su se Koprivničanci obraniti i uzeti puni plijen u Pitomači.

PITOMAČA – TEHNIKA-KOPRIVNICA 0:1 (0:0)

PITOMAČA – Igralište NK Pitomača. Gledatelja 100. Sudac:

PITOMAČA: Zdelar, Skoko (od 57. Paradinović), Škrinjar, Jantol, Miloš, Babić, Prlić (od 38. Babec), Jakupec, Peršić, Bošnjak (od 57. Klemen), Reščić. TRENER: Darko Tkalčec.

TEHNIKA-KOPRIVNICA: Vrhovec, Furjan (od 86. Golubić), Sabol, Maurović, Salajec, Kozjak (od 76. Kuzminski), Šantek, Busija, Lovković (od 82. Nemčić), Korenika (od 71. Radotović), Ernečić. TRENER: Ivan Vrban.

STRIJELAC: 0:1 Lovković (52).

U nedjelju u 14.30 sati Tomislav je u Drnju domaćin Zdenki, Dinamo Graničaru iz Legrada, a Bilogorac Slatini.

U ovom kolu slobodna je Mladost iz Kloštra Podravskog.

Najnovije objave