Nedjelja, 2. listopada 2022.

Članovi Ronilačkog kluba Šoderica pokazali da su brzi i vješti

Na Gradskim bazenima Cerine u Koprivnici održano je prošlog vikenda 2. kolo Kupa Hrvatske u plivanju perajama i 1. kolo Kupa Hrvatske u podvodnim vještinama "brzo i vješto"

Preporučujemo

Na Gradskim bazenima Cerine u Koprivnici održano je prošlog vikenda 2. kolo Kupa Hrvatske u plivanju perajama i 1. kolo Kupa Hrvatske u podvodnim vještinama “brzo i vješto”.

Na natjecanju su nastupili i članovi Ronilačkog kluba Šoderica iz Koprivnice koji su u ulozi domaćina bili vrlo brojni te su ostvarili i odlične rezultate.

Sudjelovalo je 25 natjecatelja svih uzrasta, a jednako su bila zastupljena oba spola. Šodericu su predstavljali Lea Mesarek, Karla Bogomolec, Dora Bradić, Ana Flajs, Ema Golubić, Magdalena Nemec, Ljupka Patrčević Lončari, Nina Sabol, Melani Šajković, Paula Široki, Isabella Victorija Švegović, Rea Vuk, Luka Koluder, Roko Mikinec, Bartol Patrčević Lončarić, Franjo Habijanec, Petar Treščec, Petar Vedriš, Aleks Švaco Dijanošić, Luka Nikola Radolić, Sven Blažek, Tin Treščec, Dino Zagorščak, Viktor Lovreković i Leo Bradić.

Na 100 metara PP medalje su osvojili:

KADETKINJE: Isabella Victorija Švegović – 1. mjesto, Paula Široki – 3. mjesto
MLAĐE KADETKINJE: Dora Bradić – 3. mjesto
DJEVOJČICE: Lea Mesarek – 1. mjesto
JUNIORI: Leo Bradić – 2. mjesto
MLAĐI JUNIORI: Viktor Lovreković – 1. mjesto
KADETI: Tin Treščec – 1. mjesto, Sven Blažek – 3. mjesto
MLAĐI KADETI: Luka Nikola Radolić – 2. mjesto
DJEČACI: Franjo Habijanec – 2. mjesto, Bartol Patrčević Lončarić – 3. mjesto

U klubu ističu i dvojicu najmlađih natjecatelja ”čiji vršnjaci možda još plivaju s plivalicama”, a oni su hrabro otplivali 50 m pp. To su Roko Mikinec i Luka Koluder. Na njihovu žalost, nisu dobili medalje jer ta disciplina nije bila u konkurenciji, ali su pokazali svoju srčanost i upornost.

U toku popodneva je održano i natjecanje u podvodnim vještinama , vrlo zanimljiva disciplina u kojoj natjecatelji moraju pokazati i druge vještine osim plivanja, kao što su pražnjenje maske, potapanje lopte, košarka iz vode, savladavanje prepreka… I tu su natjecatelji Šoderice pokazali svoju spremnost i spretnost u oštroj konkurenciji, te su se okitili medaljama.

Evo njihovih rezultata:

KADETKINJE: Isabella Victorija Švegović – 1. mjesto, Paula Široki – 2. mjesto, Rea Vuk – 3. mjesto
MLAĐE KADETKINJE: Dora Bradić – 1. mjesto, Ljupka Patrčević Lončarić – 2. mjesto, Nina Sabol – 4. mjesto
JUNIORI: Leo Bradić – 1. mjesto
MLAĐI JUNIORI: Dino Zagorščak – 2. mjesto
KADETI: Tin Treščec – 1. mjesto, Sven Blažek – 3. mjesto
MLAĐI KADETI: Luka Nikola Radolić – 1. mjesto, Petar Treščec – 2. mjesto, Petar Vedriš – 3. mjesto

- Advertisement -

Najnovije objave