2.9 C
Zagreb
Subota, 6. ožujka 2021.

Crne prognoze su se ostvarile: Podravkina Selena Milošević ‘out’ do kraja sezone

Seleni su stradali križni ligamenti zbog čega za nju sezona završava. Uskoro slijedi operacija, a nakon toga i rehabilitacija

Preporučujemo

Na kraju utakmice Lige prvakinja koju je Podravka Vegeta na domaćem terenu izgubila od rumunjske Ramnicu Valcee teško se ozlijedila vanjska i vrlo važna obrambena igračica koprivničkog kluba Selena Milošević.

Seleni su stradali križni ligamenti zbog čega za nju sezona završava. Uskoro slijedi operacija, a nakon toga i rehabilitacija.

– Znamo dobro što nam Selena znači svojom kvalitetom i odnosom prema rukometu. Jedino što sam siguran je da će se vratiti iduće godine i da će biti ona ista Selena. Želim joj brz oporavak – istaknuo je Podravkin trener Zlatko Saračević.

Ekipa, dakle, mora nastaviti kroz europske izazove i hrvatsko prvenstvo bez vrlo važne karike u obrani, ali što je tu je.

– Ozljede su sastavni dio sporta, a posebno u ovom specifičnom vremenu koje je obilježio koronavirus. Nažalost, bojim se da je na Seleni ostavilo traga i 35 dana samoizolacije. To se događa i drugim ekipama i iz te kože ne možemo, a ja mogu samo reći da ima i ostalih igračica i da će morati preuzeti odgovornost. Moramo se složiti, a netko će vjerujem i iskoristiti tu šansu – zaključio je Saračević.

Najnovije objave