Subota, 18. svibnja 2024.

CROATIAN TROPHY Vodimo vas na plesni spektakl u Virju, igrajte se s nama

U suradnji s organizatorima za vas smo osigurali 2x2 ulaznice za ovo spektakularno natjecanje na kojem će biti 800 plesača iz cijelog svijeta

- Oglas -

Virje će nadolazećeg vikenda, 13. i 14. travnja, biti domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja pod nazivom Croatian trophy, koje će se održati u školskoj sportskoj dvorani u sklopu Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara.

Pojedinci i plesni parovi natjecat će se u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Organizator ovog velikog međunarodnog natjecanja je Sportski plesni klub Ritam iz Koprivnice.

- Oglas -

Također, u organizaciju su uključeni i Turistička zajednica područja Središnja Podravina, Općina Virje, Koprivničko-križevačka županija i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije te Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije i Zajednica športskih udruga grada Koprivnice.

“Prijavljeni su sportski plesni parovi, grupe i solo plesači iz zemalja cijelog svijeta, a pogotovo iz Europe (Austrija, Azerbajdžan, Bosna i Hercegovina, Češka, Hrvatska, Italija, Litva, Mađarska, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Slovenija, Slovačka, Španjolska, Švicarska i Ukrajina)”, istaknuli su organizatori.

Među njima će biti stotinjak sudionika iz Splita, a mnogo će ih doći i iz Mađarske. Očekuje se oko 800 natjecatelja koji će sa svojim pratnjama doći u Virje.

“U subotu, 13. travnja, na rasporedu je Kup Hrvatske i bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima za pojedince i sportske plesne parove, a u nedjelju, 14. travnja, World Dance Sport Federation (WDSF) i Dance Sport Europe (DSE) međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za pojedince i sportske plesne parove”, poručili su organizatori.

Ulaznice po cijeni od 8 eura moći će se kupiti na ulazu u dvoranu na same dane održavanja natjecanja.

- Oglas -

No, u suradnji s organizatorima za vas smo osigurali 2×2 ulaznice za ovo spektakularno natjecanje.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do petka, 12. travnja, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika.

Sretno svima!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti