Subota, 10. prosinca 2022.

Danas je zadnji dan za upisati atraktivni preddiplomski studij Računarstvo i informatika na Sveučilištu Sjever!

Studenti ovoga studija savladat će računalne operativne sustave, računalne mreže i programiranje

Preporučujemo

Iako uskoro počinje nova akademska godina i gotovo svi studijski programi na Sveučilištu Sjever su popunjeni, još nije kasno za upisati novi atraktivni preddiplomski stručni studij Računarstvo i informatika*!

Naime, danas do 15 sati moguće se prijaviti na www.postani-student.hr i izabrati studij koji jamči uspješnu poslovnu budućnost u perspektivnoj IT industriji.  Studij se izvodi na dislociranoj lokaciji Sveučilišta Sjever u samom središtu Đurđevca (zgrada poslovnog centra), Trg sv. Jurja 1, a osposobljava studente za izuzetno dinamično područje tehnološkog razvoja.

Studij je besplatan za redovne studente, a Grad Đurđevac svakom redovnom i izvanrednom studentu daje za školovanje 6000 kuna godišnje bespovratno, bez obzira na to otkud student dolazio!

Više o samom studiju te novouređenim prostorima u kojima će se odvijati nastava pogledajte u videu:

Studenti ovoga studija savladat će računalne operativne sustave, računalne mreže i programiranje. Naučit će identificirati, formulirati i rješavati inženjerske probleme primjenom računalnih alata. Osim toga, naučit će prepoznati interakciju između inženjerskih aktivnosti i dizajna, proizvodnje, marketinga, zahtjeva korisnika i zahtjeva proizvodnog procesa.

Studij je redovan, traje 6 semestra i nakon završetka stječe se 180 ECTS bodova. Akademski naziv koji se stječe završetkom studija jest stručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka računarstva (bacc.ing.comp.)

Ne propustite priliku i postanite dio prve generacije sveučilišnih prvostupnika novih studijskih programa na Sveučilištu Sjever! Pravo upisa na preddiplomske studije Sveučilišta Sjever imaju kandidati koji su završili srednju školu u minimalno četverogodišnjem trajanju a prijave se vrše putem stranice www.postani-student.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti