Subota, 21. svibnja 2022.

Dinamovci puni samopouzdanja nakon Tottenhama: ‘Realno je da prođemo Villarreal, sanjamo finale Europske lige’

Lijepo je bilo vidjeti da nakon puno, puno vremena možemo vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale, istaknuo je Dinamov trener Damir Krznar

Preporučujemo

Trener Dinama Damir Krznar i najbolji igrač utakmice protiv Tottenhama, trostruki strijelac Mislav Oršić u svečanoj loži na Maksimiru pratili su ždrijeb četvrtfinala Europske lige u kojem su Modri izvukli Villarreal.

Prva je utakmica na Maksimiru 8. travnja, a uzvrat 15. travnja u Španjolskoj.

– Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna da prođemo tu stepenicu. Lijepo je bilo vidjeti da nakon puno, puno vremena možemo vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Sad trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku – rekao je trener Damir Krznar, pišu 24sata.

Dodao je kako su danas svi ponosni, bez prirodnog tona glasa.

– Lijepo je, živimo lijepe dane u ovoj zajednici i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje. Znam da je ovo lijepo, ali moram pohvaliti i HNL koji nam je omogućio sve ovo, koji nas je pripremila za sve ovo. I njima pridajemo veliku pažnju – rekao je Krznar.

Naglasio je da će lako biti pripremiti utakmicu.

– A naći mogućnosti za neki trik i naše sposobnosti bit će teže, ali uživamo u teškim izazovima. Dinamo je pokazao da je ozbiljan još u grupi i dat ćemo sve od sebe da pokažemo da ova stepenica nije kraj. Ovaj stožer ima blagonaklonost da ne mora puno utjecati na svlačionicu. Iznjedrili smo četiri, pet igrača koji su treneri unutar momčadi. Oni su ti koji potenciraju humor i ozbiljnost kad su potrebni – kazao je Krznar i zaključio:

– Imali smo internu kladionicu. Sigurno je netko odabrao i Villarreal, a ulog je bio malo veći.

Više o ždrijebu četvrtfinala Europske lige pročitajte u nastavku…

NOVI SPEKTAKL Dinamo u četvrtfinalu Europske lige igra protiv Villarreala

- Advertisement -

Najnovije objave