Petak, 27. svibnja 2022.

Dino Šipuš osvojio drugo izdanje turnira u biljaru ‘JC OPEN 2021’

Sljedeći turnir na rasporedu je u subotu, 21. kolovoza, a svi zainteresirani mogu se prijaviti isključivo na broj organizatora 091 121 0770 (Dino Šipuš)

Preporučujemo

U koprivničkom Caffe baru JC u subotu je održan drugi po redu turnir u biljaru u pojedinačnoj konkurenciji pod nazivom JC OPEN 2021.

Na drugom izdanju turnira prisustvovalo je osam igrača koji su ždrijebom raspoređeni u dvije skupine. U grupnoj fazi turnira igralo se prema pravilu ‘svatko sa svakim na dvije dobivene partije’, a tri najbolje plasirana igrača iz svake skupine izborila su eliminacijsku fazu turnira gdje su parovi odlučeni ždrijebom. Eliminacijska faza turnira igra se na tri dobivene partije.

Drugo izdanje turnira osvojio je Dino Šipuš koji je u finalu pobijedilo Dalibora Tota rezultatom 3:1. Za sve sudionike pripremljena je zakuska i osvježavajući napitci te se organizator zahvaljuje svim sudionicima.

Sljedeći turnir na rasporedu je u subotu, 21. kolovoza, a svi zainteresirani mogu se prijaviti isključivo na broj organizatora 091 121 0770 (Dino Šipuš).

- Advertisement -

Najnovije objave