Srijeda, 1. prosinca 2021.

FOTOGALERIJA Miklinovčani odlično organizirali, a onda i osvojili svoj tradicionalni nogometni turnir

Najbolji strijelac turnira je Luka Šarlija, najbolji igrač Mate Milas, a najbolji golman Denis Šipek, svi iz Miklinovca

Preporučujemo

U subotu je pred brojnom publikom završeno 30. izdanje Memorijalnog nogometnog turnira “Jakupić – Kardoš” koji se igra u čast i sjećanje na poginule sportaše NK Miklinovca u Domovinskom ratu, Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša.

Ove godine na odlično organiziranom turniru, uz domaćina, županijskog prvoligaša Miklinovca, sudjelovali su i Mladost iz Koprivničkih Bregi, županijski drugoligaš, Močile, novopočeni županijski prvoligaš, te Zagorec, županijski trećeligaš.

U velikom subotnjem finalu snage su odmjerili momčadi Miklinovca i Močila, a pobjedu je na kraju uvjerljivo odnio domaćin. Bilo je 5:0. Strijelci su bili Milan Manojlović, Jurica Keser, Saša Vukonić, Dominik Nemčić i Mislav Matijević.

U utakmici za treće mjesto Mladost iz Koprivničkih Bregi protiv Zagorca je uvjerljivo slavila s 8:0. Prvčić je zabio tri gola, Hadelan i Rivić dodali su dva, a jedan je zabio Peroković.

Najbolji strijelac turnira je Luka Šarlija, najbolji igrač Mate Milas, a najbolji golman Denis Šipek, svi iz Miklinovca. Nagrade najboljim pojedincima i momčadima uručio je koprivničko-križevački dožupan Ratimir Ljubić uz asistenciju predstavnika domaćina Ranka Gojkovića.

Podsjetimo, polufinalne utakmice bile su na rasporedu u četvrtak, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Miklinovec je najprije pobijedio Zagorec s 10:1, uz četiri pogotka Luke Šarlije. Po dva gola postigli su Nikola Gojković i Mate Milas, a jedan su dodali Ilija Krapinec i David Nemčić. Za Zagorec je strijelac bio Dorian Komljenović.

U drugoj polufinalnoj utakmici Močile su bile bolje od Mladosti iz Koprivničkih Bregi rezultatom 3:1. Strijelci za momčad Darka Kralja bili su Matija Posavec u dva navrata i Vlado Senjan, dok je za Mladost zabio trener, a u toj utakmici i igrač, Edi Blažeković.

Foto: Zvonimir Markač

Najnovije objave