Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac slavi 90 godina postojanja

Na redovnoj izvještajnoj skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora za 2022. koja su jednoglasno usvojena

Preporučujemo

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Budrovac održali su redovnu izvještajnu skupštinu koju je otvorio predsjednik DVD-a Tihomir Stoprd.

Podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora za 2022. koja su jednoglasno usvojena, a donesen je i novi plan za 2023.

Uz redovitu djelatnost, namjera DVD-a Budrovac je i uređenje prostora za potrebe društva te nastavak suradnje s drugim vatrogasnim društvima, udrugama te lokalnim, županijskim i državnim institucijama u cilju ostvarivanja zajedničkih interesa i uzajamne pomoći.

Ove godine DVD-a Budrovac slavi 90 godina postojanja te će velik dio aktivnosti društva biti usmjeren obilježavanja ove velike obljetnice.

Također, skupštini su uz redovne članove prisustvovali i gradonačelnik Hrvoje Janči te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Alen Škudar.

Gradonačelnik Janči podržao je plan društva i zacrtane aktivnosti u narednoj godini čiju realizaciju će Grad Đurđevac podržati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti