Srijeda, 28. veljače 2024.

Dogradnjom križevačkog vrtića omogućit će se upis još pedesetak djece

Vrijednost radova iznosi 3,8 milijuna kuna te su radovi financirani iz Proračuna Grada Križevaca, a sve kako bi se riješio problem liste čekanja na upis u vrtić

- Oglas -

Radovi na unutarnjem uređenju dograđenog dijela zgrade Dječjeg vrtića Križevci napreduju sukladno planiranoj dinamici te se završetak radova očekuje početkom mjeseca ožujka, izvijestio je Ured križevačkog gradonačelnika.

Radove su obišli gradonačelnik Mario Rajn, ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Nataša Batković i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović u pratnji direktora tvrtke Filabeton d.o.o. Ivice Filipašića, izvođača radova te istaknuli zadovoljstvo napretkom radova na ovom vrlo važnom projektu.

Nakon I. faze izvođenja radova dogradnje zgrade Dječjeg vrtića Križevci, u kojoj su izvedeni grubi građevinski radovi, dakle sama konstrukcija i nosivi dijelovi objekta, pristupilo se radovima II. faze koja obuhvaća građevinsko obrtničke, strojarske, elektrotehničke radove te radove uređenja okoliša.

- Oglas -
Rajn na gradilištu
Gradonačelnik Mario Rajn na gradilištu vrtića // Foto: krizevci.hr

Dosad je postavljena stolarija, izvedena je cementna glazura koja je u fazi sušenja, izvode se radovi u sanitarnim čvorovima, radovi postavljanja podnog grijanja, radovi na krovu objekta, a počelo se i s radovima na izvedbi fasade objekta.

Vrijednost radova iznosi 3,8 milijuna kuna te su radovi financirani iz Proračuna Grada Križevaca, a sve kako bi se riješio problem liste čekanja na upis u vrtić.

Ovom dogradnjom Dječji vrtić Križevci s dosadašnjih 2335 metara kvadratnih proširen je za dodatnih 402 metara kvadratnog prostora, odnosno omogućit će se upis za još 50-ero djece.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti