Petak, 3. veljače 2023.

DOJAVE O BOMBAMA Prijeteći mailovi pisani uz pomoć Google prevoditelja?

Prijeteća poruka odaslana s adrese RESSISTANCE napisana je bez točke i zareza i u njoj se pošiljatelj čak i zahvaljuje primateljima. Ujedno najavljuje i da će ‘srušiti Vladu Republike Hrvatske‘

Preporučujemo

Dojave o bombi u obliku e-maila stigle su jutros u sudove diljem Hrvatske, odvjetništva, ali navodno i škole i neke trgovačke centre.

Prijeteća poruka odaslana s adrese RESSISTANCE napisana je bez točke i zareza i u njoj se pošiljatelj čak i zahvaljuje primateljima. Ujedno najavljuje i da će ‘srušiti Vladu Republike Hrvatske‘, piše Jutarnji list.

“U sudu je postavljena bomba. Srušit ćemo Vladu Republike Hrvatske. Mi nismo u ratu s običnim građanima. Molimo napustite zgradu. Ne treba nam smrt. Cilj. Uništavanje zgrada. Molim te, nemoj to ignorirati. Naša upozorenja”, glasila je poruka koju je pošiljatelj vjerojatno pisao uz pomoć Google prevoditelja.

Inicijalno je stigla informacija da je mail s dojavom o bombi stigao i u Vladu Republike Hrvatske, no iz Banskih dvora su to opovrgnuli.

“Objekti Vlade su sigurni i nije planirana nikakva evakuacija, provjeravamo o čemu je riječ s obzirom na niz dojava koje su stigle na sudove”, izvijestili su iz Vlade.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti