Nedjelja, 26. ožujka 2023.

DOLAZI DINAMO Važna obavijest policije za sve one koji idu na koprivnički stadion

Mole se vozači za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici (zona stadiona)

Preporučujemo

U subotu, 4. veljače, početkom u 17.30 sati u Koprivnici na Gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ odigrat će se nogometna utakmica 20. kola SuperSport HNL između NK Slavena Belupa i GNK Dinama te će tim povodom, a radi provođenja mjera osiguranja od 16 do 20 sati privremeno biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, od raskrižja s Marovskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje u istoj djelomično biti onemogućeno u vremenu od 12 do 20 sati.

Mole se vozači za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici (zona stadiona).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti audio-video snimanje i fotografiranje na stadionu i prilaznim pravcima.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti