8 C
Zagreb
Četvrtak, 22. travnja 2021.

Društveni dom u naselju Goričko zasjao u novim ruhu

Općini Koprivnički Ivanec je za sufinanciranje projekta odobren iznos od 139.560 kuna, dok je ostatak podmiren iz vlastitih sredstava

Preporučujemo

U drugoj polovici 2020. Općina Koprivnički Ivanec uspješno je provela projekt Rekonstrukcija društvenog doma u naselju Goričko.

Projekt je sufinanciran putem Mjere 19 ‘Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)’ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., podtočke 5.2. Natječaja za provedbu tipa operacije 7.4.1. ‘Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, te povezanu infrastrukturu’ koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar Podmjere 19.2. Provedba operacija unutar CLLD strategije.

Rekonstrukcija društvenog doma u naselju Goričko

Rekonstrukcija društvenog doma obuhvaćala je radove na rušenju i demontaži, zidarske, gips-kartonske, keramičarske, stolarske, soboslikarsko i ličilačke radove, radove na elektroinstalacijama i hidrotehničkim instalacijama te limarske radove.

Radove u vrijednosti od 214.465,81 kuna s PDV-om, izvodila je koprivnička tvrtka Švenda građenje.

Rekonstrukcija društvenog doma u naselju Goričko

Stručni nadzor obavljao je Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a ukupna vrijednost usluge stručnog nadzora iznosila je 3499 kuna (pružatelj usluge nije u sustavu PDV-a).

Od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, putem navedenog natječaja Općini Koprivnički Ivanec je za sufinanciranje predmetnog projekta odobren iznos od 139.560 kuna, dok je ostatak podmiren iz vlastitih sredstava.

Najnovije objave