Nedjelja, 2. travnja 2023.

Đurđevac: Hrvoje Janči i Željko Lacković na kavi s članovima udruge Mali princ

Udruga se u cijelosti preselila u nove prostore u veljači pa su ih ovom prilikom gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća odlučili iznenaditi svojim dolaskom i slatkom košarom iznenađenja

Preporučujemo

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća vijeća Željko Lacković svojim su dolaskom u nove prostore udruge Mali princ razveselili članove.

Podsjetimo, članovi udruge Mali princ za useljenje u nove prostore zaželjeli su imati svoj aparat za kavu kako bi svakodnevno mogli pripremati kavu za sve članove udruge, roditelje, ali goste koji ih često posjećuju.

Grad Đurđevac im je tu želju i ispunio prilikom svečane predaje novih prostora, a ususret Božiću pod borom ih je dočekao novi aparat za kavu.

Tom su prilikom članovi udruge zahvalili gradonačelniku Jančiju i predsjedniku Gradskog vijeća Lackoviću na poklonu te su im rekli kako očekuju da ih često posjećuju, a oni će im zauzvrat svaki puta pripremiti najbolju kavu u gradu.

Udruga se u cijelosti preselila u nove prostore u veljači pa su ih ovom prilikom gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća odlučili iznenaditi svojim dolaskom i slatkom košarom iznenađenja. Članovi su za njih izveli svoju himnu “I nama sija isto sunce”, a potom su svi zajedno popili kavu.

Članovi i djelatnici udruge Mali princ zahvalili su im se na velikoj podršci u realizaciji svih projekata i aktivnosti, a članovi nisu krili zadovoljstvo i sreću novim prostorom.

Gradonačelnik i predsjednik su pohvalili izvrsnu kavu, a članovi su ih pozvali da uskoro ponovno navrate na druženje, stoji na službenim internetskim stranicama gradske uprave.

Cijelu fotogaleriju s ovog lijepog druženja možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti