Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Đurđevac razveselio učenike Odjela za djecu s teškoćama izletom u kino i Hrvatsku Saharu

Učenici su u kinu u Domu kulture gledali animirani film Scooby-Doo gdje ih je prije početka filma dočekao i pozdravio gradonačelnik Janči

Preporučujemo

Đurđevac je već tradicionalno za početak nove školske godine iznenadio i razveselio učenike i učitelje Odjela za djecu s teškoćama jednodnevnim izletom na mjesto koje požele, a s obzirom na epidemiološke mjere izleti na udaljena mjesta nisu bili mogući.

Učenici su prilikom druženja s gradonačelnikom Hrvojem Jančijom na početku školske godine izrazili želju otići posjetiti deve i pogledati crtić u kinu pa im je Grad osigurao odabir animiranog filma po želji i ručak.

Učenici su u novouređenom kinu u đurđevačkom Domu kulture gledali animirani film Scooby-Doo gdje ih je prije početka filma dočekao i pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči.

Nakon filma iskoristili su sunčano vrijeme te su prošetali gradom do restorana u utvrdi Stari Grad gdje im je bio osiguran ručak.

Nakon ukusnog ručka, učenici su se sa svojim učiteljicama uputili do Hrvatske Sahare gdje su naučili nešto novo o devama i ostaloj životinjskoj ekipi koja tamo živi, a ovu priliku iskoristili su za druženje i slikanje sa životinjama.

Sve aktivnosti učenicima su bile vrlo zabavne i edukativne te su im izmamile širok osmijeh na lice.

“U ime svih učenika, roditelja i učiteljica zahvaljujemo Đurđevcu i gradonačelniku na lijepom izletu koji je razveselio naše učenike”, rekla je voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti