Srijeda, 25. svibnja 2022.

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči nagradio šahiste za uspješne rezultate

Svi vaši rezultati, od kadeta, juniora, seniora pa sve do cijele muške i ženske ekipe su impresivni, istaknuo je gradonačelnik Janči

Preporučujemo

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči posjetio je članove Šahovskog kluba Picok u novim prostorima u Domu kulture te im tom prigodom čestitao na uspješnim rezultatima kroz godinu.

Također, počastio ih je pizzama i sokovima te im poklonio novu šahovsku ploču na kojoj će moći trenirati. Posebnu zahvalu izrazio je Gabrijelu Kapitaniću, mladom prvaku Hrvatske u ubrzanom šahu za kadete do osam godina koji je nedavno u Vinkovcima osvojio prvo mjesto.

Hrvoje Janči i Gabrijel Kapitanić
Hrvoje Janči i Gabrijel Kapitanić // Foto: Grad Đurđevac

“Svi vaši rezultati, od kadeta, juniora, seniora pa sve do cijele muške i ženske ekipe su impresivni. Ovo je prigoda da vam čestitam na vašim uspjesima i djelovanju te zahvalim na promociji grada koju radite”, rekao je gradonačelnik Janči.

Prisutni članovi zahvalili su gradonačelniku na dolasku i poklonima, ali i podršci koju im pruža.

Đurđevački gradonačelnik posjetio mlade šahiste
Đurđevački gradonačelnik posjetio mlade šahiste // Foto: Grad Đurđevac

“Zahvaljujem gradonačelniku na novom poklonu koji će nam biti još jedan dodatni poticaj da se poboljšaju naši treninzi i da postanemo još uspješniji”, rekao je predsjednik Šahovskog kluba Picok Nikola Mihočka.

- Advertisement -

Najnovije objave