Nedjelja, 2. travnja 2023.

Evo koga vodimo na Koprivnica Wine Fest

U našoj nagradnoj igri na Facebook stranici portala Klikaj.hr mogli ste osvojiti dvije ulaznice za Koprivnica Wine Fest, a dobitnika smo odabrali slučajnim odabirom

Preporučujemo

Udruga vinskih entuzijasta 5F u suradnji s Muzejom grada Koprivnice organizira ove subote, 26. lipnja, četvrto izdanje Koprivnica Wine Festa.

Od 19 do 23 sata na terasi Calypso Puba (Dom mladih Koprivnica) predstavit će se eminentni podravski i hrvatski vinari, kao i posebni gosti iz Mađarske. Ovogodišnji vinski festival održava se u sklopu europskog projekta reVITAlize.

Podravske vinare predstavljat će Jušta, Ban, Topolovčan, Cik, Šimunić, Matočec i Kostanjevec, a iz Prigorja dolazi Vinarija Korenko.

Uz tri mađarska vinara, ljubiteljima vina predstavit će se i hobisti iz Udruge vinogradara i voćara koprivničkog kraja ‘Fran Galović’.

Posebni gost ovogodišnjeg Koprivnica Wine Festa bit će Vinarija Papak iz Iloka, koju vodi bivši generalni direktor i glavni enolog iločkih podruma Mladen Papak.

U našoj nagradnoj igri na Facebook stranici portala Klikaj.hr mogli ste osvojiti dvije ulaznice za Koprivnica Wine Fest, a dobitnika smo odabrali slučajnim odabirom.

To je: Saša Kresojević

Čestitamo sretnom dobitniku! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti