Četvrtak, 2. prosinca 2021.

Darko Sobota imenovan potpredsjednikom Odbora za europske poslove Hrvatskog sabora

Saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota u Hrvatskom saboru obnaša i dužnost potpredsjednika Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo

Preporučujemo

Saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota ovog petka, 25. lipnja 2021. godine, u Hrvatskom je saboru imenovan potpredsjednikom Odbora za europske poslove Hrvatskog sabora.

Saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota u Hrvatskom saboru obnaša i dužnost potpredsjednika Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo, član je Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove, Odbora za međuparlamentarnu suradnju, Odbora za ratne veterane i Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini SEECP-a, voditelj je Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska-Mađarska te član Međuparlamentarnih skupina prijateljstva Hrvatska-Poljska i Hrvatska-Sjeverna Makedonija.

Najnovije objave