Nedjelja, 1. kolovoza 2021.

Fant ti daruje vrijeme za tebe!

Mislite da se vrijeme ne može kupiti? Imamo super vijesti za vas. Fant ubrzava vrijeme pripreme omiljenih jela, a uz to dijeli FANTastične nagrade, od kojih je glavna 20.000 kuna na potrošačkoj kartici

Preporučujemo

Pomoć u kuhinji svakome je dobrodošla, a uz vrijedne ruke obitelji i prijatelja, neizostavan asistent su i Fant mješavine za pripremu jela. Osim što će obogatiti svačije kulinarsko umijeće, znatno će smanjiti duljinu pripreme obroka, dok je savršen okus zajamčen svaki puta. Koliko god uživali u kuhanju i stvaranju, ponekad samo želimo nešto brzo i jednostavno kako bismo imali više vremena za sebe. Uz Fant nema kompromisa, samo kraća priprema. Fant ti daruje vrijeme za tebe.

3 nova Fant proizvoda za bezbrižna uživanja za stolom 

Za sve one koji vole istraživati nove okuse, ali im je brzina pripreme veliki plus tu je Fant, od sada s tri nova okusa. Ponekad se i 24 sata u danu čine premalo za sve što smo planirali, pa dobro dođu rješenja za lako i brzo kuhanje, Pripremite se za sjajna kulinarska iskustva uz 3 nove Fant mješavine za pripremu jela, bez dodanih pojačivača okusa.: Fant tortilje, Fant chili con carne i Fant zapečena piletina 4 vrste sira. Sadrže sve što trebate za lako i brzo kuhanje, a uz ukusan obrok dobivate i više vremena za sebe.

Za “smotance” u kuhinji, tortilje su uvijek dobra ideja za ukusan ručak, a ako ste pomislili da ne mogu biti jednostavnije, nova mješavina Fant tortilje će vas uvjeriti da može, u samo 3 koraka i 15 minuta. Jela s piletinom su klasici, vole ih sve generacije, najukusniji su kad ih se priprema u dvoje, a jede u najboljem društvu. No, piletina uvijek iznova može oduševiti, a baš to će učiniti Fant zapečena piletina 4 vrste sira. Izvanredno jelo punog okusa mirisat će na vašem stolu, pozivajući okupljene na gozbu, a i najveći će gurmani imati samo riječi hvale za ovu sirnu rapsodiju. Bez ljutnje, nismo zaboravili niti na malo vatrenije varijante jela, pa je tu Fant chili con carne.

CHILI CON CARNE S PILETINOM_2

Bilo da u njemu uživate na žlicu kao savršenom zimskom “comfort foodu”, hrani za dušu, ili ga odlučite pripremiti kao slasno punjenje, ovo ljutkasto jelo podjednako dobro uspijeva u tavi i pećnici. Svaki puta.

Fant ti daruje vrijeme za tebe!

Što još poželjeti uz ove Fant novitete, njihovu jednostavnost pripreme i uživanje u hrani? Vrijeme za sebe. Upravo to – daje Fant! Uključite se u Nagradnu igru “Fant ti daruje vrijeme za tebe!” i osvojite vrijedne nagrade; 20.000 kuna na potrošačkoj kartici, 5x Roomba usisavač, 14x set za wok. Za sudjelovanje je potrebno na web stranici ostaviti svoje podatke i račun za kupljena 4 Fant proizvoda, od kojih je barem jedan Fant za zapečenu piletinu s 4 vrste sira ili barem jedan Fant umak. Nagradna igra traje do 8.11.2020.

Istražujte nove okuse s Fantom, stvarajte nezaboravna iskustva uz brza i ukusno pripremljena jela, a pritom osvojite FANTastične nagrade. Obroci s Fant mješavinama su jednako ukusni uz kraće vrijeme pripreme, a vama ostaje više vremena za sebe!

Najnovije objave