Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Fašnik u Koprivnici: završnica je prikupljanja prijava za najluđi dan u godini

Središnje događanje koprivničkog fašnika je velika fašenska povorka koja prolazi gradskim ulicama te suđenje fašniku za sve nedaće koje su nas pogodile prošle godine. Održat će se u subotu, 18. veljače

Preporučujemo

Iz Turističke zajednice grada Koprivnice ponovno pozivaju sve zainteresirane udruge, skupine ili pojedince, škole, vrtiće i ostale vesele ljude da se priključe ovogodišnjem koprivničkom fašniku. Tradicionalna manifestacija Fašnik u Koprivnici u organizaciji Turističke zajednice grada Koprivnice službeno započinje upadom maškara na kolegij gradonačelnika i suradnika te preuzimanjem gradskih ključeva u ponedjeljak, 13. veljače, u prostorijama Gradske vijećnice.

Središnje događanje koprivničkog fašnika je velika fašenska povorka koja prolazi gradskim ulicama te suđenje fašniku za sve nedaće koje su nas pogodile prošle godine.

Prijaviti se možete do 13. veljače u uredu Turističke zajednice grada Koprivnice na Trgu bana Josipa Jelačića 7 ili putem e-maila: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr

“Postanite barem na jedan dan ono što ste oduvijek željeli i dođite na Fašnik u Koprivnici, na najluđi dan u godini, u subotu, 18. veljače, u 11 sati”, poručili su iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti