Utorak, 21. svibnja 2024.

Ferenčina nakon poraza od Osijeka: Travnjak je u lošem stanju i to je velik hendikep

'Napadali smo, tražili gol, jednostavno nismo ga mogli naći, nismo ga znali zabiti. Čestitam Osijeku na pobjedi', rekao je Slavenov trener Roy Ferenčina

- Oglas -

Treneri Slavena Belupa i Osijeka, Roy Ferenčina i Zoran Zekić, na konferenciji za novinare prokomentirali su ogled 28. kola odigran u Koprivnici.

– Mislim da je odlučila ta mala uspavanost u prvom poluvremenu gdje smo primili gol u 5. minuti kakvog se ne bi smjelo primati. Općenito su oni u prvom poluvremenu imali veću inicijativu i bili bolji. U drugom smo mi imali neku dominaciju i par šansi, napadali smo, tražili gol, jednostavno nismo ga mogli naći, nismo ga znali zabiti. Čestitam Osijeku na pobjedi – rekao je Slavenov trener Roy Ferenčina.

Odgovorio je i na pitanje o terenu.

- Oglas -

– Svaka ekipa voli igrati na dobrom terenu, a mi ne možemo imati kombinatoriku jer je travnjak u lošem stanju i to je velik hendikep, gosti stanu u blok i čuvaju rezultat.

Osijekov trener Zoran Zekić također se u svojoj izjavi osvrnuo na teren.

– Već su i moji kolege naglasili, u Koprivnici nažalost nema neke ljepote u nogometu, može se odigrati na nekakav karakter, na duge lopte, druge lopte. Zabili smo gol, hvala Bogu nakon dugo vremena prvi, iscrpili smo se do kraja. Utakmica je bila podjednaka, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Jasno, u svakoj utakmici je sve veći pritisak na nama trenerima, takav je raspored, takvo je stanje na tablici – kazao je Zekić.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti