Subota, 21. svibnja 2022.

FOTO Atrakcija za male i velike: pogledajte kako izgledaju novi vanjski bazeni u Čakovcu

Prostor vanjskih bazena čini četiri osnovne funkcionalne zone: javna zona, dječja zona, lounge zona i zona središnje vodene površine, svaka sa svojim karakterističnim sadržajima i ambijentom

Preporučujemo

Vanjski bazeni Čakovec spremni su za prve kupače, a otvorenje se očekuje 26. svibnja u sklopu Dana grada Čakovca, najavila je gradonačelnica Ljerka Cividini.

Podsjetimo, prostor vanjskih bazena čini četiri osnovne funkcionalne zone: javna zona, dječja zona, lounge zona i zona središnje vodene površine, svaka sa svojim karakterističnim sadržajima i ambijentom.

U zgradi ulaznog kompleksa bit će smješteni prostori blagajne, kabina za presvlačenje s garderobom, sanitarije te prostori za pružanje hitne medicinske pomoći.

Glavni bazen osmišljen je kao vodena površina podijeljena u zonu za plivanje i zonu za boravak u vodi, međusobno povezanih kanalom, preko kojega prolazi most. Unutar zone za plivanje moguća je postavka četiriju plivačkih traka predviđenih za plivačke treninge i rekreativno plivanje. U sklopu glavnog bazena predviđena je hidromasažna zona, s ležećim i sjedećim masažama, vodeni slapovi, gejziri i tobogan, pišu Međimurske novine.

Foto: Zlatko Vrzan / Međimurske novine

- Advertisement -

Najnovije objave