Subota, 2. prosinca 2023.

Otvara se novi restoran u hostelu Borik u Đurđevcu

Hostel Borik otvoren je prošle godine te je do sada ugostio brojne školarce i vrtićarce, a novost je da će uskoro biti otvoren i na Bookingu za sve turiste

- Advertisement -

U subotu, 14. svibnja, svoja vrata otvorit će novi restoran smješten u prekrasnom prostoru novoizgrađenog hostela u Park šumi Borik u Đurđevcu.

Restoran će raditi vikendom, a zasigurno će privući brojne rekreativce, izletnike, ali i ostale zaljubljenike u prirodu koji će se u restoranu moći osvježiti uz piće ili kušati nešto iz bogate ponude jela.

- Advertisement -

Također, za one koji žele obići više turističkih atrakcija na đurđevačkom području na raspolaganju su i električni bicikli.

Park šuma Borik, pješčane dine pored hostela, blizina utvrde Stari grad, mini zoo s devama i drvene šetnice sjajna su pozivnica i za obitelji s djecom koje žele provesti dan u prirodi zato iskoristite ove sunčane dane i već ovaj vikend istražite bogatu turističku ponudu.

Hostel u Park šumi Borik

Podsjetimo, hostel Borik otvoren je prošle godine te je do sada ugostio brojne školarce i vrtićarce, a novost je da će uskoro biti otvoren i na Bookingu za sve turiste.

Radno vrijeme restorana bit će subotom i nedjeljom od 8 do 19 sati.

- Advertisement -

Hostel Borik u Đurđevcu
Hostel Borik u Đurđevcu // Foto: Grad Đurđevac
Izgradnja amfiteatra u Park šumi Borik
Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti