Petak, 12. kolovoza 2022.

FOTO Dođite u veselu i šarenu koprivničku PalačinKiCu, idealno mjesto za slatki ili slani užitak

Ljubitelji palačinki mogu uživati u šarenom objektu ili terasi, a za najmlađe unutar objekta se nalazi maketa s prugom i vlakićem te razne slikovnice i bojanke

Preporučujemo

U kratko vrijeme koprivnička PalačinKiCa na adresi Ivana Generalića 3 (zgrada Martinovka) postala je omiljena destinacija svih generacija, a ponajviše najmlađih.

Ništa čudno jer PalačinKiCa svojim gostima nudi velik izbor slatkih, ali i slanih palačinki te Ledo sladolede.

Moguće je složiti vlastite kombinacije palačinki ili odabrati neki od ponuđenih prijedloga koje su za vas osmislili vlasnici. Novo u ponudi su “brze” palačinke koje se sastoje od kombinacije nadjeva i preljeva po cijeni od 18 kuna.

Uz palačinke, nude i bogatu ponudu pića, kao što su razni sokovi, kave, pive, gin tonic, slatka pjenušava vina i ostalo.

Radno vrijeme popularne koprivničke palačinkarnice je od utorka do subote od 10 do 22 sata te nedjeljom i blagdanima od 16 do 21 sat.

Ljubitelji palačinki mogu uživati u šarenom objektu ili terasi, a za najmlađe unutar objekta se nalazi maketa s prugom i vlakićem te razne slikovnice i bojanke. Također, u PalačinKiCi je moguće i proslaviti rođendan ili neku drugu prigodu.

Ako vam se ne izlazi iz kuće, PalačinKiCa nudi i dostavu putem Wolt i Glovo aplikacije koji vam omogućavaju da uz par klikova na vašu adresu dođu sočne i svježe palačinke.

Više o PalačinKiCi možete saznati i na njihovoj Facebook stranici te Instagramu i TikToku., a kontaktirate ih možete i na broj mobitela: 099/255-22-09.

Foto: Luka Krušec / LuMedia i PalačinKiCa

- Advertisement -

Najnovije objave