Subota, 2. prosinca 2023.

FOTO Hrvatska Lutrija dodijelila 5000 eura Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Tom prigodom organizirana je i Bingo tombola i Sretno kolo za korisnike doma

- Advertisement -

Kao što smo i najavili, Hrvatska Lutrija posjetila je u četvrtak Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Tom prigodom organizirana je Bingo tombola i Sretno kolo za korisnike doma, a direktor regije centar Hrvatske Lutrije Jurica Lacić uručio je ček u vrijednosti od 5000 eura ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Željki Koluder-Vlahinja. Maloj svečanosti prisustvovali su i župan Darko Koren, dožupan Ratimir Ljubić i županijska pročelnica Ana Mušlek.

“Ovo je sedmi dom u kojem smo održali veselu Bingo tombolu te dodijelili značajna financijska sredstva. Hrvatska Lutrija posvećena je stvaranju pozitivnog utjecaja u našoj zajednici, a podrška domovima umirovljenika jedan je od načina na koje to ostvarujemo”, kazao je Jurica Lacić.

- Advertisement -

Ravnateljica Željka Koluder-Vlahinja zahvalila je na donaciji te istaknula kako je svaki financijski poticaj hvalevrijedan te će se iskoristiti u svrhu poboljšanja uvjeta za korisnike koji u koprivničkom Domu imaju jedan od najboljih standarda u Hrvatskoj.

Zahvalu je uime osnivača ustanove, Koprivničko-križevačke županije, uputio župan Koren koji je naglasio važnost društveno odgovornog poslovanja te pohvalio angažman Hrvatske Lutrije u brojnim poljima. Istaknuo je kako Županija u svojim socijalnim politikama te kroz mjere i programe pomoći nastoji osigurati najbolje uvjete za zlatnu generaciju i osobe u potrebi čemu svjedoči i visok standard Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

Inače, Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svog rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjete domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike.

Foto: Hrvatska Lutrija

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti