Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

KUZMA FISHING TACKLE Sve na jednom mjestu za spineraše

Svakako dođite u "show room" u Koprivnicu na adresi Ulica Ivana Generalića 3 (prizemlje poslovne zgrade Martinovka) te se uvjerite u kvalitetu koju nude, ili posjetite www.kuzma-fishingtackle.hr, ili pak njihovu službenu Facebok stranicu, a za sve upite slobodno se obratite i na broj mobitela: 095 52 52 384.

- Oglas -

Otvorila se nova trgovina ribolovnog pribora KUZMA fishing tackle u vlasništvu poznatog koprivničkog ribolovca, reprezentativca i višestrukog prvaka Hrvatske Hrvoja Kuzmića Kuzme.

Način poslovanja obrta, kaže, biti će veletrgovina i webshop, a iskorak prema naprijed i ono što ovu trgovinu izdvaja ispred ostalih je pokazni salon (“show room”) gdje će ribolovci moći konkretno osjetiti i “opipati” proizvod prije nego ga naruče preko svoje omiljene trgovine ili pak preko web shopa.

Hrvoje Kuzmić Kuzma

- Oglas -

“Proizvodi koje će KUZMA fishing tackle imati u ponudi su isključivo oprema za spin ribolov proizvođača FLAGMAN i AZURA koji velikim koracima svakodnevno koračaju prema naprijed na ribolovnoj sceni, a u svojoj ponudi nude opremu u kategorijama od profesionalnog natjecateljskog pribora pa do onoga namijenjenog za rekreativce ribolovce”, ističe Kuzmić.

Svakako dođite u “show room” u Koprivnicu na adresi Ulica Ivana Generalića 3 (prizemlje poslovne zgrade Martinovka) te se uvjerite u kvalitetu koju nude, ili posjetite www.kuzma-fishingtackle.hr, ili pak njihovu službenu Facebok stranicu, a za sve upite slobodno se obratite i na broj mobitela: 095 52 52 384.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti