Četvrtak, 8. prosinca 2022.

FOTO Maleni Kikići prošetali đurđevačkim ulicama i predstavili svoje kuće

Cilj projekta je da mališani upoznaju i stječu nove spoznaje o gradu u kojem žive te razvijaju osjećaj pripadanja cjelokupnoj zajednici

Preporučujemo

Maleni Kikići proveli su projekt pod nazivom Đurđevac – moj grad u sklopu kojeg su uz pomoć svojih roditelja izradili i predstavili svoje kuće.

Roditelji su rado prihvatili inicijativu od strane odgajateljica koje su njima i mališanima objasnile na koji način i od kojih materijala izraditi vlastitu kuću.

Veseli Kikići predstavili svoje kuće

Cijela skupina je na veliko zadovoljstvo uspjela ostvariti zadatak što je na kraju posebno razveselilo mališane, ali i roditelje koji su tako imali mogućnost družiti se jedni s drugima i razvijati vlastitu maštu i kreativnost.

Prilikom donošenja kuća u vrtić mališani su ponosno pokazivali svoje kuće koje su izradili od velikih kartonskih kutija, a u međuprostoru ispred sobe dnevnog boravka organizirali su vlastitu simboličku igru.

Vrtićarac đurđevačkog vrtića izrađuje svoju kuću

Također, odgajateljice su s Kikićima prošetale đurđevačkim ulicama pri čemu je svako dijete predstavilo svoju kuću.

Vrtićarac đurđevačkog vrtića izrađuje svoju kuću

Cilj projekta je da mališani upoznaju i stječu nove spoznaje o gradu u kojem svakodnevno žive te razvijaju osjećaj pripadanja cjelokupnoj zajednici, a odgajateljice ovim putem zahvaljuju roditeljima koji su se uključili u projekt.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti