Subota, 24. rujna 2022.

FOTO Miklinovec nakon lutrije jedanaesteraca dobio Močile i osvojio svoj Memorijalni nogometni turnir ‘Jakupić – Kardoš’

Za najboljeg igrača turnira izabran je Ivan Dološčak (Miklinovec), Kristijan Haramina (Močile) bio je najbolji vratar, a Josip Salajec (Miklinovec) najbolji strijelac s dva postignuta pogotka

Preporučujemo

U subotu je završilo 31. izdanje Memorijalnog nogometnog turnira “Jakupić – Kardoš” koji se igra u čast i sjećanje na poginule sportaše NK Miklinovca u Domovinskom ratu, Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša.

Ove godine na turniru, uz domaćina, županijskog prvoligaša Miklinovca, sudjelovali su i Mladost iz Koprivničkih Bregi, županijski drugoligaš, Močile, županijski prvoligaš, te Zagorec, županijski trećeligaš.

Na igralištu u Miklinovcu u petak su odigrane polufinalne utakmice.

Najprije su Močile s uvjerljivih 6:0 pobijedile Zagorec, a potom je Miklinovec slavio protiv Bregovaca s 3:0.

Nogometaši Mladosti iz Koprivničkih Bregi
Nogometaši Mladosti iz Koprivničkih Bregi // Foto: Zvonimir Markač
Nogometaši Zagorca iz Koprivnice
Nogometaši Zagorca iz Koprivnice // Foto: Zvonimir Markač

U utakmici za treće mjesto bregovska Mladost je s 4:1 dobila Zagorec, dok je u finalu slavila momčad Miklinovca, ali tek nakon lutrije jedanaesteraca. Bilo je ukupno 5:4.

Nogometaši Miklinovca iz Koprivnice
Nogometaši Miklinovca iz Koprivnice // Foto: Zvonimir Markač
Nogometaši Močila iz Koprivnice
Nogometaši Močila iz Koprivnice // Foto: Zvonimir Markač

Finale je bilo iznimno zanimljivo, obje momčadi imale su svoje prilike, ali brojna publika nije vidjela pogodaka. Ipak, vidjela je obranjeni penal Haramine, koji je skinuo udarac s bijele točke domaćem igraču Salajcu.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Ivan Dološčak (Miklinovec), Kristijan Haramina (Močile) bio je najbolji vratar, a Josip Salajec (Miklinovec) najbolji strijelac s dva postignuta pogotka.

Dodajmo i da je na prigodnoj svečanosti treneru Močila Klaudiju Đurecu dodijeljena prigodna nagrada, točnije uramljeni dres s brojem 5, za višegodišnji doprinos Miklinovcu kao igrač i kao trener. ista nagrada, ali dres s brojem 8 zaslužio je i njegov brat Nikola.

Foto: Zvonimir Markač

- Advertisement -

Najnovije objave