Subota, 18. svibnja 2024.

FOTO Na koprivničkom Cerinama obilježen Svjetski dan zdravlja

U predvorju bazena djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica mjerili su tlak, razinu šećera u krvi te prezentirali takozvane "pijane naočale"

- Oglas -

Uz degustaciju hranjivih i zdravih smoothie napitka te mjerenje tlaka i šećera u krvi, u petak je obilježen Svjetski dan zdravlja na koprivničkim Cerinama.

U predvorju bazena djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica mjerili su tlak, razinu šećera u krvi te prezentirali takozvane “pijane naočale”.

Gosti iznenađenja na Cerinama bile su rukometašice Podravke Vegeta i nogometaši Slavena Belupa koji su izmjerili tlak i razinu šećera u krvi te isprobali “pijane naočale”. Nakon mjerenja, dočekalo ih je zdravo osvježenje hladno prešanih sokova i voćnih smoothie napitaka koje je pripremio Smutek domaći kutek.

- Oglas -

Svjetski dan zdravlja obilježili su i mališani iz područnih objekta dječjeg vrtića Igra iz Rasinje i Drnja te umirovljenice Kluba za starije osobe Mariška.

Gradski bazeni Cerine i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica brojnim sadržajima omogućili su građanima savjetovanja sa stručnjacima na različite teme vezane uz zdravlje kako bi još jednom istaknuli važnost preventivnog ponašanja i usvajanja zdravih navika.

Foto: Gradski bazeni Cerine

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti