Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

FOTO NK Podravac iz Virja svečano obilježio 115 godina uspješnog djelovanja

U sklopu proslave ovog velikog jubileja odigrana je i prijateljska utakmica između veterana Podravca iz Virja i bivših veterana, igrača i simpatizera kluba

- Advertisement -

Nogometni klub Podravac iz Virja u nedjelju, u sklopu Martinjskih dana, odnosno Dana Općine Virje, održao je svečanu sjednicu povodom 115. godišnjice osnutka. Sjednicu je otvorio predsjednik Podravca Mišel Ivančin, uz osvrt na prethodnih 115 godina uspješnog djelovanja kluba.

Prisutnima se obratio i načelnik Općine Virje Mirko Perok, o povijesti kluba je u vrlo zanimljivom izlaganju govorio dugogodišnji predsjednik kluba Mirko Lukić, a skupu se obratio i dugogodišnji član uprave Stjepan Halaček.

Vodstvo NK Podravca iz Virja
Vodstvo NK Podravca iz Virja // Foto: Virje.hr

Ovom prigodom izražena je zahvalnost za dugogodišnje nastupanje u dresu kluba Damiru Embreušu i Saši Rukelju, Darku Napanu za najboljeg strijelca u povijesti kluba i Vjekoslavu Vučeti za najdugovječnijeg trenera.

- Advertisement -

Plaketu Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije predao je klubu predstavnik saveza Josip Kolar.

Dodajmo i da je u sklopu proslave ovog velikog jubileja odigrana i prijateljska utakmica između veterana Podravca iz Virja i bivših veterana, igrača i simpatizera kluba.

Veterani Podravca iz Virja i njihovi gosti
Veterani Podravca iz Virja i njihovi gosti // Foto: Virje.hr

Cijelu fotogaleriju sa svečane sjednice pogledajte OVDJE, a s revijalne utakmice OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti