Subota, 15. lipnja 2024.

Izabrano novo vodstvo HSLS-a u Koprivničko-križevačkoj županiji, Ines Marinković predsjednica

Predizborno preslagivanje snaga nije zaobišlo ni koprivničko-križevački HSLS

- Oglas -

Predizborno preslagivanje snaga nije zaobišlo ni koprivničko-križevački HSLS.

Naime, županijska organizacija HSLS-a održala je nedavno izbornu skupštinu te je pritom za predsjednicu izabrana Ines Marinković, za potpredsjednicu Roberta Banek, dok je za tajnika izabran Leo Tkalčić. Za rižničara je izabran Robert Banek.

Na skupštini su izabrani i novi članovi županijskog vijeća, a to su Dejan Radovanović, Darko Markić, Sanja Horvat, Sanela Đurkan Kompari, Vedran Vučić, Ivica Pajtak, Patricia Bago i Mijo Guja.

- Oglas -

Novoizabrani članovi statutarne komisije, pak, su Luka Petričević, Marija Zlatar i Zlatko Vuljak.

“Želim izraziti iskreno zadovoljstvo zbog vašeg prisustva i zahvaliti na ukazanom povjerenju koje ste mi pružili. Svi vi ovdje predstavljate snagu i temelj naše zajednice.

Htjela bih naglasiti da nam je povjerenje velika odgovornost, ali i prilika za zajednički napredak. U narednom mandatu fokusirat ću se na aktivnosti na terenu, revitalizaciju postojećih ogranaka te osnivanje novih kako bismo proširili naš utjecaj i doprinijeli zajednici.

Planiram provedbu raznih akcija solidarnosti i zelenih inicijativa jer vjerujem u odgovorno upravljanje resursima i očuvanje okoliša. Redovna komunikacija s medijima bit će ključna kako bismo transparentno dijelili informacije o našem radu i postignućima.

Ovaj mandat označit će i povratak identiteta stranci HSLS-a s posebnim naglaskom na našim temeljnim vrijednostima. Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost i s vašom podrškom vjerujem da ćemo ostvariti značajne promjene. Hvala vam još jednom na prisutnosti i podršci.

- Oglas -

Željela bih iskoristiti ovu priliku da spomenem nadolazeće lokalne izbore u našem predivnom gradu Koprivnici. Kao županijska predsjednica HSLS-a, ponosna sam na našu stranku i sve što smo i što ćemo tek postići zajedno. Vjerujem da su lokalni izbori važan trenutak u kojem možemo ostvariti promjene koje su potrebne našoj zajednici. Svi zajedno možemo raditi na stvaranju bolje budućnosti za naše sugrađane”, istaknula je nova predsjednica Ines Marinković.

Kao podršku novoizabranom vodstvu, ali i svim članovima s tog područja, saborski zastupnik, predsjednik stranke i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak i saborski zastupnik Darko Klasić posjetili su u ponedjeljak ogranak HSLS-a Koprivnica te održali sastanak s novoizabranom predsjednicom županijske organizacije Ines Marinković i županijskom vijećnicom i predsjednicom HSLS-a Koprivnica Sanjom Horvat. Na sastanku su sudjelovali i ostali članovi stranke.

Predsjednik Hrebak prvenstveno se zahvalio svim nazočnima na dolasku, ali i angažmanu koji daju u stranci te je istaknuo kako je za stranku vrlo bitno jačanje na lokalnoj razini.

Na sastanku su prisutni razgovarali i o pripremi za nadolazeći 20. sabor stranke, ali i o najavljenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, koji se očekuju u proljeće 2024. godine, priopćili su iz HSLS-a.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti