Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Obnovljeno krovište lovačkog doma u Koprivničkim Bregima

Nakon skidanja starog i dotrajalog crijepa, podaskano je kompletno krovište, postavljena folija i na kraju novi limeni krov, limene obloge na vratima te žljebovi i odvodnja

- Oglas -

Nakon potpisivanja Sporazuma o kapitalnoj pomoći Općine Koprivnički Bregi i Lovačkog društva „Zec“, društvo je odabralo najpovoljnijeg ponuđača i promptno se pristupilo radovima.

Nakon skidanja starog i dotrajalog crijepa, podaskano je kompletno krovište, postavljena folija i na kraju novi limeni krov, limene obloge na vratima te žljebovi i odvodnja. Ovime je dugoročno riješena problematika prokišnjavanja i postavljeno kvalitetno krovište, a sam objekt je dobio novi i reprezentativan izgled koji će sigurno doprinijeti daljnjem razvoju lovstva i interesu za ovu djelatnost.

Ukupnu vrijednost radova od cca. 150.000 kuna sufinancirali su Općina Koprivnički Bregi sa 70.000 kuna, a ostatak samo Lovačko društvo „Zec“ iz svoje dugogodišnje štednje.

- Oglas -

– Zahvaljujemo se na pomoći firmama „Škoda-lim“ koja je ujedno bila i izvođač radova, firmi Mod iz Koprivnice i svim članovima lovačkog društva koji su pomagali u radovima.
Realizacija ovog projekta je nastavak odlične dugogodišnje suradnje Općine Koprivnički Bregi i Lovačkog društva „Zec“, na kakvom nivou je suradnja i sa ostalim društvima, udrugama i klubovima koje djeluju na području naše općine – poručili su iz Općine Koprivnički Bregi.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti