Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

FOTO Počela nastava u OŠ Đurđevac, četiri prvašića više nego lani, učenike na klupama dočekali pokloni

Ravnatelj Danijel Domišljanović poželio je dobrodošlicu svim prvašićima te im zaželio puno sreće i uspjeha na početku njihovog školovanja uz stvaranje brojnih novih prijateljstava

- Oglas -

Nakon ljetnog odmora, danas je za 660 učenika Osnovne škole Đurđevac započela nova školska godina. Danas je bio poseban dan za čak 80 učenika prvog razreda podijeljena u 4 razredna odjela koji su u pratnji roditelja došli prvi dan u školu.

Prvašiće su pozdravili ravnatelj Danijel Domišljanović, gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković nakon čega su se oni upoznali sa svojim učiteljima i po prvi puta sjeli u školske klupe.

Ravnatelj Danijel Domišljanović poželio je dobrodošlicu svim prvašićima te im zaželio puno sreće i uspjeha na početku njihovog školovanja uz stvaranje brojnih novih prijateljstava.

- Oglas -

– Prvi dan škole je nešto što se pamti cijeli život i svi ste zasigurno puni novih doživljaja i emocija. Neizmjerno mi je drago što se situacija normalizirala i što će naši učenici moći usvajati nova znanja i stvarati nova prijateljstva u školi, a ne online putem. I ove godine smo svim roditeljima pokušali olakšati početak školske godine te smo za sve učenike osigurali radne bilježnice i radne materijale. Želim Vam svima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a vama prvašići osim uspjeha želim da Vam ovaj dan ostane u lijepom sjećanju – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Sve učenike na klupama su dočekali udžbenici, radne bilježnice, bljeskalice za bicikle i četkice za zube, dok su prvašićima dodatno iznenađenje bile šarene pernice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti