Četvrtak, 6. listopada 2022.

FOTO Počela nastava u OŠ Đurđevac, četiri prvašića više nego lani, učenike na klupama dočekali pokloni

Ravnatelj Danijel Domišljanović poželio je dobrodošlicu svim prvašićima te im zaželio puno sreće i uspjeha na početku njihovog školovanja uz stvaranje brojnih novih prijateljstava

Preporučujemo

Nakon ljetnog odmora, danas je za 660 učenika Osnovne škole Đurđevac započela nova školska godina. Danas je bio poseban dan za čak 80 učenika prvog razreda podijeljena u 4 razredna odjela koji su u pratnji roditelja došli prvi dan u školu.

Prvašiće su pozdravili ravnatelj Danijel Domišljanović, gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković nakon čega su se oni upoznali sa svojim učiteljima i po prvi puta sjeli u školske klupe.

Ravnatelj Danijel Domišljanović poželio je dobrodošlicu svim prvašićima te im zaželio puno sreće i uspjeha na početku njihovog školovanja uz stvaranje brojnih novih prijateljstava.

– Prvi dan škole je nešto što se pamti cijeli život i svi ste zasigurno puni novih doživljaja i emocija. Neizmjerno mi je drago što se situacija normalizirala i što će naši učenici moći usvajati nova znanja i stvarati nova prijateljstva u školi, a ne online putem. I ove godine smo svim roditeljima pokušali olakšati početak školske godine te smo za sve učenike osigurali radne bilježnice i radne materijale. Želim Vam svima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a vama prvašići osim uspjeha želim da Vam ovaj dan ostane u lijepom sjećanju – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Sve učenike na klupama su dočekali udžbenici, radne bilježnice, bljeskalice za bicikle i četkice za zube, dok su prvašićima dodatno iznenađenje bile šarene pernice.

- Advertisement -

Najnovije objave