Utorak, 27. veljače 2024.

FOTO Podravkine igračice i treneri posjetili Osnovnu školu Gola povodom Hrvatskog olimpijskog dana

'Zvijezde dana bile su naše igračice Ema Guskić, Ana Pandža i Hannah Vuljak koje su se prisjetile svojih početaka i slobodno prijepodne provele u društvu djece', objavio je koprivnički klub

- Oglas -

Povodom Hrvatskog olimpijskog dana, predstavnici Rukometnog kluba Podravka posjetili su Osnovnu školu Gola.

”Na poziv ravnateljice OŠ Gola Violete Pranjić odazvali smo se obilježavanju Olimpijskog dana na koji se odazvalo sedamdesetak djece iz te škole, ali i područnih škola zajedno sa svojim učiteljima i učiteljicama te uz srdačan doček načelnika općine Stjepana Milinkovića. Ovu smo aktivnost s velikom radošću podržali zato što će ova škola od ove godine svojim izvannastavnim aktivnostima pribrojiti i rukomet.

Bila je to prilika da im predstavimo ovu lijepu sportsku aktivnost u svrhu popularizacije ovog sporta u čemu su nam pomogli treneri Antonio Pranjić, Nikola Golub, Dragica Džono, Maja Sokač, Đurđica Zečević, Igor Stubičar te koordinator Škole rukometa Nenad Smiljanec. Zvijezde dana bile su naše igračice Ema Guskić, Ana Pandža i Hannah Vuljak koje su se prisjetile svojih početaka i slobodno prijepodne provele u društvu djece.

- Oglas -

Dječica su bila zainteresirana i uživala su u zabavnoj sportskoj interakciji s trenerima i igračicama. Sigurni smo da će ovakvih prilika za druženje biti još i veselimo se novima te i ovim putem zahvaljujemo OŠ Gola i ravnateljici Violeti Pranjić na pozivu i iznimno toplom gostoprimstvu”, stoji u objavi koprivničkoga kluba.

Olimpijski dan

Dan je to kojim se promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.Programom se jednako potiču pojedinci i skupine, sportske zajednice i udruge, škole i učilišta, vrtići, jedinice lokalne i područne samouprave, društva sportske rekreacije i drugi. Vanjska poveznica ove tradicionalne manifestacije proslave olimpizma je bijela majica “zastava prijateljstva“. Naime, bijela podloga olimpijske zastave na kojoj je ucrtano pet krugova danas je općeprihvaćen olimpijski simbol univerzalnog fair playa, prijateljstva i mira.

FOTO: Ivan Brkić/RK Podravka

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti