Četvrtak, 8. prosinca 2022.

FOTO Pogledajte kako izgleda novi MSCT uređaj i paviljon dnevnih bolnica u Koprivnici

Povodom završetka projekta izgradnje, rekonstrukcije i opremanja dnevnih bolnica u Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek ukupne vrijednosti od gotovo 47 milijuna kuna i puštanja u rad novog MSCT uređaja vrijednog 5,6 milijuna kuna u Koprivnicu je stigao i ministar zdravstva Vili Beroš

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, u Koprivnici je u utorak boravio ministar zdravstva Vili Beroš.

Stigao je povodom završetka projekta izgradnje, rekonstrukcije i opremanja dnevnih bolnica u Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek ukupne vrijednosti od gotovo 47 milijuna kuna i puštanja u rad novog MSCT uređaja vrijednog 5,6 milijuna kuna.

Ministar Beroš je prvo obišao odjel radiologije gdje je s radom krenuo novi MSCT uređaj, a zatim i novoizgrađeni objekt dnevnih bolnica gdje se nalaze fizikalna medicina, fizijatrija, neurologija, anesteziologija i dio palijativne skrbi.

“Paviljon novih dnevnih bolnica, kao i novi MSCT uređaj na odjelu radiologije uvelike će poboljšati kvalitetu zdravstvene skrbi Koprivnice i cijele županije. Čestitam županu Darku Korenu i vodstvu koprivničke bolnice na uspješnom projektu i nadam se da će za naš kraj biti još mjesta za domaće i europske projekte kao što je ovaj”, poručio je koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić.

Foto: Grad Koprivnica i Zvonimir Markač

Više o posjetu Koprivnici ministra Vilija Beroša saznajte u nastavku…

FOTO-VIDEO Ministar zdravstva Vili Beroš u koprivničkoj bolnici svjedočio projektima vrijednima 52,6 milijuna kuna

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti