Petak, 24. ožujka 2023.

FOTO Rukometašice Podravke krenule s pripremama, nove igračice odradile prvi zajednički trening

Današnji trening cure su odradile prema programu stručnog stožera, a pod stručnim vodstvom kondicijskog trenera Nikole Goluba i glavnog trenera Nevena Hrupeca

Preporučujemo

Rukometašice Podravka Vegete su sezonu započele u nedjelju tradicionalnim okupljanjem i druženjem u predivno uređenom ambijentu Podravkinog restorana Štagelj. Bila je to ležerna uvertira novoj sezoni, a već danas u ranim jutarnjim satima odradile su prvi trening u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

Ekipi će se naknadno priključiti Dijana Mugoša koja je na Olimpijskim igrama te Ana Buljan koja će kratko odmoriti nakon juniorskog Europskog prvenstva. Početkom kolovoza stožeru će se priključiti i trener vratarki Goran Trajkovski.

Današnji trening cure su odradile prema programu stručnog stožera, a pod stručnim vodstvom kondicijskog trenera Nikole Goluba i glavnog trenera Nevena Hrupeca. Ovaj tjedan cure će svakog dana trenirati u jutarnjem i popodnevnom terminu, izuzevši srijedu i četvrtak kada ih očekuju testiranja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

“Uvodni dio treninga iskoristili smo i kako bismo uručili poklon pakete glavnog sponzora za sve rođendane koje smo proslavili za vrijeme ljetne pauze. Rođendane su proslavile Ana Turk, Bojana Milić, Larissa Kalaus te kondicijski trener Nikola Golub, a ovim im putem još jednom čestitamo.” – piše na stranicama kluba.

Foto: Ivan Brkić

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti