Petak, 12. srpnja 2024.

FOTO Svečanom priredbom Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavila 10. rođendan

Deseta obljetnica škole pod krilaticom 'Samostalnih deset' obilježavala se kroz cijelu školsku godinu 2023./2024.

- Oglas -

Najmlađa odgojno-obrazovna ustanova kojoj je osnivač Koprivničko-križevačka županija, Osnovna škola Koprivnički Ivanec, svečanom je priredbom u utorak proslavila svoj 10. rođendan.

Ovom lijepom slavlju u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu pridružili su se zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, općinski načelnik Zoran Vrabelj, članovi Školskog odbora, Vijeća roditelja, predstavnici udruga, poslovnih subjekata, roditelji učenika i svi djelatnici škole.

Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavila 10. rođendan
Foto: OŠ Koprivnički Ivanec

Zamjenik župana Ratimir Ljubić razveselio je prisutne informacijom kako je izgradnja nove škole u Koprivničkom Ivancu pred samim početkom realizacije. Također, pohvalio je timski rad svih dionika školske ustanove te istaknuo kako je škola prepoznatljiva na području županije, ali i van granica Hrvatske.

- Oglas -

Načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj naglasak stavio na odličnu suradnju koju Općina ostvaruje sa školom.

Zoran Vrabelj
Zoran Vrabelj // Foto: OŠ Koprivnički Ivanec

“U svih se 10 godina raznovrsnim aktivnostima stvaralo pozitivno i poticajno ozračje u školi. Uređivale su se zgrade, okoliš, nabavljala se nova oprema… Samostalnost je ovoj školi otvorila prozor u novi svijet”, istaknula je ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Ivanec Kristina Furkes.

Djelovanje učenika i učitelja itekako je vidljivo i mjerljivo u lokalnoj zajednici, što uvelike pridonosi stvaranju novih vrijednosti koje podižu standard života u Općini Koprivnički Ivanec”, napomenula je ravnateljica Kristina Furkes.

Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavila 10. rođendan
Foto: OŠ Koprivnički Ivanec

Također, ravnateljica je zahvalila svim djelatnicima na ustrajnosti, marljivosti i strpljenju koje ulažu u svom radu te tako grade za učenike nove prilike koje će ih ponijeti u svijet. Zahvalu na konstruktivnoj suradnji uputila je Koprivničko-križevačkoj županiji, Općini Koprivnički Ivanec, svim dosadašnjim i sadašnjim članovima Školskog odbora i Vijeća roditelja te roditeljima učenika, a posebno djelatnicima s kojima suradljivo svih ovih godina gradi povijest škole.

Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavila 10. rođendan
Foto: OŠ Koprivnički Ivanec

Podsjetimo, deseta obljetnica škole pod krilaticom ‘Samostalnih deset’ obilježavala se kroz cijelu školsku godinu 2023./2024.

- Oglas -

“Organizirana je bila i kviz liga ‘Naša prva 10-ka‘ u desetak učiteljskih i učeničkih pub kviz kola, djelatnici škole su imali organizirano stručno predavanje o prokrastinaciji psihologinje Helene Rašić, učenici su uživali u mobilnom planetariju i radionicama, a još slijedi i promocija spomenice. Bit će to jedna zaokružena cjelina s mnoštvo uspomena na predivno prvo desetljeće Osnovne škole Koprivnički Ivanec”, poručila je ravnateljica Furkes te dodala kako im je svima povjeren odgovoran zadatak te da je sigurna da, zajedničkim radom, mogu savladati sve izazove i sustavno stvarati motivacijsko okruženje za nastavak ove lijepe priče.

Foto: OŠ Koprivnički Ivanec

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti