Petak, 25. lipnja 2021.

FOTO Veliki i mali uredili okoliš škole u Velikom Otoku

Cilj akcije bio je potaknuti učenike na interes za urednim okolišem i učiniti mjesto u kojem borave urednim i korisnim. Svi su se odmah primili posla

Preporučujemo

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može. Stara je to narodna koja je još jednom do izražaja došla i prošlog petkau područnoj školi Veliki Otok u Općini Legrad.

Naime, inicijativom roditelja i učiteljice Viktorije Horvat održana je radna akcija uređenja okoliša škole u kojoj su sudjelovali učenici PŠ Veliki Otok, roditelji te prijatelji iz Graffiti Ranč obitelji.

Cilj akcije bio je potaknuti učenike na interes za urednim okolišem i učiniti mjesto u kojem borave urednim i korisnim. Svi su se odmah primili posla.

“Radilo se punom parom: bojali smo ogradu, gume i tegle u koje smo na kraju posadili cvijeće. Nakon rada počastili smo se ukusnim roštiljem kojeg su nam pripremili roditelji.
Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli da naše školsko dvorište postane ljepše i ugodnije”, poručili su učenici PŠ Veliki Otok i učiteljica Viktorija Horvat.

Najnovije objave