Subota, 15. lipnja 2024.

FOTO-VIDEO Brojni gledatelji napunili koprivnički Dom mladih kako bi podržali mlade gimnazijalce

Koprivnički su gimnazijalci glazbenim i plesnim točkama pokazali svoju kreativnu stranu, a pokraj nastupnog dijela, prikazan je i kratki igrani film Hamlet 3D

- Oglas -

Dvorana Doma mladih bila je dobrano popunjena na devetom po redu Talent Showu koprivničke Gimnazije Fran Galović.

Pred žirijem koji su činile profesorice Marina Njerš, Lidija Novosel, Željka Perošić te bivši učenici Dominik Dedić i Patrik Lovrek, mnogima poznatiji kao sudionik glazbenog natjecanja The Voice Hrvatska, nastupile su učenice i učenici s pjevnim, ali i plesnim i sviračkim točkama, uz projekciju igranog filma.

Pored redovnog programa prikazana su i dva glazbena spota, jedan od benda Šiza, koji je sniman u prostorijama gimnazije i spota u kojem pjevaju i sami profesori, uz ravnatelja Vjekoslava Robotića. Obradili su hit Psihomodo Popa – Sve će biti u redu.

- Oglas -

No, u večeri koji je ipak posvećen samim učenicima i njihovoj kreativnosti, nakon pozdravnih govora ravnatelja Vjekoslava Robotića, gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića i zamjenika župana Ratimira Ljubića, na pozornici su pod svjetlima reflektora nastupili Hana Vusić i Lovro Rasinec, zatim Lana Kovačić i Lea Posavec, vokalni sastav Melody koji čine učenice od prvog do četvrtog razreda: Petra Kivač, Lea Posavec, Hana Vusić, Patricia Strugar, Veronika Mikotić, Amalia Ščuri, Ana – Maria De Conti uz klavirsku pratnju Lovre Rasinca i uz potporu mentorice Darije Kivač.

Nakon njih nastupio je Luka Kiš s pjesmom koju je sam napisao, zatim Simon Sović na saksofonu, bend koji čine Lana Kovačić, Luka Jajalo, Jurica Biluš, Pia Marija Crnković i plesnu točku skupine ADAWOOD.

Nakon izvedbenog dijela prikazan je film Hamlet 3D, redatelja Marka Kovača, a prema ideji i scenariju Mateja Zadra, dok su u produkciji sudjelovali svi učenici 3.d razreda.

FOTO-VIDEO: Krešo Puklavec

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti