Utorak, 21. svibnja 2024.

Podravka Vegeta uvjerljiva protiv Sesveta

'Cure iz Sesveta su igrale 45 minuta jednu lijepu utakmicu, možda i iznad svojih mogućnosti, ali smo i mi dosta rotirali, posebno u drugom poluvremenu i to igračice koje inače imaju manju minutažu', rekao je trener Obrvan

- Oglas -

Rukometašice Podravke Vegete u petak su odigrale utakmicu 22. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene.

U Koprivnici su ugostile ekipu Sesveta 36:21, poluvrijeme 17:10.

– Na kraju uvjerljiva pobjeda. Nije bilo najbolje izdanje, cure su bile malo usporene kakvo je i vrijeme, malo vruće. Prije dva dana bili smo u Labinu, vratili se u dva ujutro, ali kvaliteta je bila na našoj strani. Cure iz Sesveta su igrale 45 minuta jednu lijepu utakmicu, možda i iznad svojih mogućnosti, ali smo i mi dosta rotirali, posebno u drugom poluvremenu i to igračice koje inače imaju manju minutažu. Bila je to visoka pobjeda iako može i bolje. Čestitam igračicama koje su u ovoj teškoj vrućini i sparini zabilježile još jednu pobjedu i drago mi je da polako privodimo prvenstvo Hrvatske završnici. Imamo još dvije-tri utakmice do kraja, koje želimo odigrati na najbolji mogući način te ostati u stopostotnom učinku – rekao je trener Podravke Vegete Ivica Obrvan.

- Oglas -

Podravku prije toga čeka četvrtfinale Kupa u Bjelovaru.

– Sljedeći tjedan nas očekuju nešto naporniji treninzi i jedan mikro ciklus kojim želimo podići formu jer smo bili dosta na putovanjima igrajući Europu te je u dva navrata bila i reprezentacija. Sve su igračice igrale, na sreću nitko se nije ozlijedio i još jednom čestitke. Od ponedjeljka se okrećemo novom radnom tjednu i izazovima – dodao je Obrvan.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti