Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO-VIDEO Nakon naše priče, s pješačko-biciklističke staze uklonjen najpoznatiji hidrant u Koprivnici

- Oglas -

Naša priča o hidrantu nasred pješačko-biciklističke staze na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici, da se malo našalimo, dobila je sretan završetak.

Naime, radnici turskog izvođača radova, tvrtke Cengiz, danas, u četvrtak izmijestili su nadzemni hidrant izvan staze i nanovo asfaltirali taj dio.

Podsjetimo, u petak smo prvi objavili ovu priču pod nazivom “Je li ovo neka šala?”, a koja je izazvala izuzetno velik broj pregleda, šeranja, lajkova i komentara na našoj Facebook stranici.

Je li ovo neka šala?

- Oglas -

Problematizirali smo to što je nasred pješačko-biciklističke staze ostao nadzemni hidrant za vodu, a oko njega je stigao asfalt. Hidrantu, svima je odmah bilo jasno, tu definitivno nije mjesto, ali nekome je to očito promaknulo ili o tome nije vodio brigu. Prema našim saznanjima, izvođač je sam trebao izmjestiti hidrant, a ako to već nisu znali/mogli o tome su trebali izvijestiti vlasnika. No to se isprva nije dogodilo.

Nakon što je ova priča postala, može se reć, pravi hit, pogreška je ipak ispravljena.

Inače, na tom je dijelu prije nekoliko mjeseci u promet pušten novoizgrađeni nadvožnjak Danica i njime se omogućuje povezivanje Đelekovečke i Peteranske ceste preko pruge, a ovih se dana dovršavalo uređenje i asfaltiranje obiližnje pješačko-biciklističke staze.

- Oglas -

Što se tiče naše objave, očekivano, velika većina se dobro, kako se po domaći kaže, zafrkavala, dosta njih je bilo zgroženo time da se takvo nešto uopće može dogoditi, ali i da ih to pretjerano ništa ne iznenađuje, no bilo je i onih koji su komentirali da je fotografija fotomontaža.

Nadzemni hidrant okružen asfaltom
Nadzemni hidrant okružen asfaltom // Foto: Zvonimir Markač

“Fotomontaža. Kakav valjak može to izvaljati okolo hidranta”, bio je samo jedan od takvih komentara.

Kako bismo i nevjerne uvjerili da ovo zaista nije fotomontaža otišli smo u nedjelju na mjesto “događaja” i snimili još nekoliko fotografija i video.

@klikajsjever

#koprivnica #fyp #foryoupage #foryou #viral #ajeto #majstori #hidrant #staza #niješala

♬ Pat and Mat theme song – Pat.a.Mat.oficial

Spomenimo samo da je naš video na TikToku pogledalo više od 100.000 ljudi. Hidrant iz Koprivnice postao je pravi viralni hit.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti