Subota, 18. svibnja 2024.

Je li ovo neka šala?

Nismo neki stručnjaci, ali hidrant je zasigurno trebalo izmjestiti. Ako to nisu radnici znali napraviti, vjerojatno su imali nekoga za pitati

- Oglas -

Je li ovo neka šala ili? Upravo to smo se zapitali kada smo vidjeli nesvakidašnji način asfaltiranja na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici.

Naime, ondje su u tijeku radovi na asfaltiranju pješačko-biciklističke staze, a kako doznajemo nositelj radova je turska tvrtka Cengiz.

Kao što se može vidjeti na fotografiji, nasred pješačko-biciklističke staze ostao je nadzemni hidrant za vodu, a oko njega je stigao asfalt.

- Oglas -

Nismo neki stručnjaci, ali hidrant je zasigurno trebalo izmjestiti. Ako to nisu radnici znali napraviti, vjerojatno su imali koga za pitati.

Inače, na tom je dijelu prije nekoliko mjeseci u promet pušten novoizgrađeni nadvožnjak Danica i njime se omogućuje povezivanje Đelekovečke i Peteranske ceste preko pruge.

Koliko nam je poznato, u tijeku su završni radovi asfaltiranja staza i uređenja okoliša, a što će biti s ovim hidrantom ostaje za vidjeti.

NOVO

FOTO-VIDEO Neki su uvjereni da je ovo fotomontaža, ali evo dokaza da nije

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti