Subota, 18. svibnja 2024.

FOTO-VIDEO Neki su uvjereni da je ovo fotomontaža, ali evo dokaza da nije

Fotovijest koju smo prije dva dana objavili na portalu Klikaj.hr pod nazivom "Je li ovo neka šala?" izazvala je izuzetno velik broj pregleda, šeranja, lajkova i komentara na našoj Facebook stranici

- Oglas -

Fotovijest koju smo prije dva dana objavili na portalu Klikaj.hr pod nazivom “Je li ovo neka šala?” izazvala je izuzetno velik broj pregleda, šeranja, lajkova i komentara na našoj Facebook stranici.

Podsjetimo, u petak se na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici asfaltirala pješačko-biciklistička staza, a kako doznajemo nositelj radova je turska tvrtka Cengiz.

Problem je što je nasred pješačko-biciklističke staze ostao nadzemni hidrant za vodu, a oko njega je stigao asfalt. Hidrantu tu definitivno nije mjesto, ali nekome je to očito promaknulo ili o tome nije vodio brigu. Prema našim saznanjima, izvođač je sam trebao izmjestiti hidrant, a ako to već nisu znali/mogli o tome su trebali izvijestiti vlasnika.

Je li ovo neka šala?

- Oglas -

Inače, na tom je dijelu prije nekoliko mjeseci u promet pušten novoizgrađeni nadvožnjak Danica i njime se omogućuje povezivanje Đelekovečke i Peteranske ceste preko pruge.

Što se tiče naše objave, očekivano, velika većina se dobro, kako se po domaći kaže, zafrkava, dosta njih je zgroženo time da se takvo nešto uopće može dogoditi, ali i da ih to pretjerano ništa ne iznenađuje, no bilo je i onih koji su komentirali da je fotografija fotomontaža.

“Fotomontaža. Kakav valjak može to izvaljati okolo hidranta”, bio je samo jedan od takvih komentara.

Kako bismo i nevjerne uvjerili da ovo zaista nije fotomontaža otišlo smo danas, u nedjelju, na mjesto “događaja” i snimili još nekoliko fotografija i video.

- Oglas -

S obzirom na to da je vikend i da se ne radi, hidrant je i dalje “na svom mjestu”, a što će biti s njim dalje ostaje za vidjeti. Nadamo se da ipak netko brine o sigurnosti građana.

Foto i video: Zvonimir Markač

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti