Utorak, 27. rujna 2022.

FOTO-VIDEO Odlična organizacija i još jedan Koprivnički polumaraton pun pozitive

Ukupno je bilo prijavljeno 360 natjecatelja. Polumaraton od 21 kilometra istrčalo je 200 sudionika, a utrku od pet kilometara njih 160

Preporučujemo

U odličnoj organizaciji Atletskog kluba Koprivnica i pod glavnim pokroviteljstvom Grada Koprivnice u subotu je održan 3. Koprivnički polumaraton.

Ukupno je bilo prijavljeno 360 natjecatelja. Polumaraton od 21 kilometra istrčalo je 195 sudionika, a utrku od pet kilometara njih 170. Koprivnički polumaraton otvorio je gradonačelnik Mišel Jakšić, a na njemu je sudjelovala i jaka Podravkina delegacija na čelu s predsjednicom uprave Martinom Dalić. Vidjeli smo zaista sjajnu utrku uz puno pozitivne energije, a Atletski klub Koprivnica još se jednom dokazao kao odličan domaćin.

Tračale su se dvije utrke – polumaraton dužine 21 kilometar i kraća utrka od pet kilometara. U utrci od pet kilometara sudjelovalo je 170 trkača, dok je u utrci od 21 kilometar sudjelovalo 195 trkača.

Najbrža polumaratonka, s vremenom 1:44:32 je Vanja Rupčić iz Atletskog kluba Koprivnica, dok je druga Tanja Šarić iz Atletskog kluba Maksimir te treća Natalija Gulin iz Maraton kluba Festina Lente.

Najbrži polumaratonac, s istrčanim vremenom 1:19:45 je Oliver Orešić iz Atletskog kluba Koprivnica, drugi je Josip Mijaković iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin, a treći Neven Jurković iz Trkačkog kluba Ivančica.

Nagrade su primili i najbrži Koprivničanci Vanja Rupčić i Nikola Tucković.

Video zagrijavanja možete pogledati OVDJE, a veliki start utrke OVDJE.

Foto: Ivan Brkić (Glas Podravine)

- Advertisement -

Najnovije objave