Srijeda, 29. studenoga 2023.

RETRO SRCE KOPRIVNICE Pogledajte kako nam je bilo na otvorenju brijačnice Glavom i bradom

Podršku su ovoj priči, koja će zasigurno obogatiti život podravske metropole, dali, među ostalim, i dr. Davorin Hečimović, već 40 godina stalni gost obiteljskog "frizeraja", dožupan Ratimir Ljubić i gradonačelnik Mišel Jakšić

- Advertisement -

Brijačnica i barbershop Glavom i bradom novo je mjesto u Koprivnici gdje muškarci mogu dobiti uslugu kakvu dugi niz godina u gradu nisu mogli dobiti: brijanje uz tretman vrućeg ručnika, starinsko brijanje britvom i uređivanje brade, retro i moderno šišanje…

Svečanom otvorenju prisustvovalo je puno prijatelja barbera i vlasnika Denisa Šipeka, ali on se u svojim prigodnim riječima posebno zahvalio svojoj obitelji, tastu i punici, svaku, baki Katici, sestri Idi i supruzi Tanji.

– Bez vas ne bi bilo ničega – istaknuo je Šipek.

- Advertisement -

Podršku su ovoj priči, koja će zasigurno obogatiti život podravske metropole, dali, među ostalim, i dr. Davorin Hečimović, već 40 godina stalni gost obiteljskog “frizeraja”, dožupan Ratimir Ljubić i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je i službeno ovu brijačnicu i barbershop proglasio otvorenom.

Baka Katica, pak, otvorila je vrata same brijačnice kako bi se brojni gosti i sami uvjerili u originalnost retro uređenog interijera.

Program je na svoj humorističan način vodio poznati koprivnički glumac Sven Šestak.

Brijačnica i barbershop Glavom i bradom nalazi se u samom središtu Koprivnice, u Svilarskoj 32/a.

Službeni početak rada za klijente je u utorak, 6. kolovoza.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti