Nedjelja, 24. rujna 2023.

Fratri iz Zadra ponovno nas nasmijali do suza: u vječnost poslani i papa i biskup

Uvjereni smo da nam franjevci neće zamjeriti što smo objavili i ovaj video koji smo dobili u redakciju portala Klikaj.hr jer, kako sami kažu, smijeha nikad dosta

- Advertisement -

Fra Ante i fra Nikica iz Župe Presvetog Srca Isusova u Zadru postali su viralni hit nakon što je u javnost procurila snimka s njihove probe za slavlja koja prenose, a sada je uslijedio i nastavak.

Naime, tijekom misnog slavlja na Uskrs u spomenu za pokojne fra Ante je omaškom u vječnost poslao i papu i biskupa.

Trebalo je biti: Spomeni se, Gospodine, slugu i službenica svojih I. i I. koji otiđoše pred nama obilježeni znakom vjere te spavaju snom mira. Molimo te, Gospodine, njima i svima koji u Kristu počivaju daruj mjesto osvježenja, svjetlosti i mira.

- Advertisement -

A ispalo je: Spomeni se, Gospodine, slugu i službenica svojih, pape našega Franje i biskupa, koji prijeđoše s ovoga svijeta i koji pred nama obilježeni su znakom vjere te spavaju u snu mira. Molimo te, Gospodine, njima i svima koji u Kristu počivaju daruj mjesto osvježenja, svjetlosti i mira.

“Neka se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni.

Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratiti objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti”, priopćili su iz Župe Presvetog Srca Isusova u Zadru nakon što je u javnost izašao prvi video u kojem je fra Nikica fra Antu upozorio da ne ide “pravednost” nego “predanost” pa je dobio odgovor: Ajde, dobro, ajde ća od mene, lupit ću te pa ćeš vrcnit’ deset metara.

Uvjereni smo da nam franjevci neće zamjeriti što smo objavili i ovaj video koji smo dobili u redakciju portala Klikaj.hr jer, kako sami kažu, smijeha nikad dosta.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti